Hendek’te Spor Farkı

Hendek’te Spor Farkı

Tesisleşme alanında İlimizin en şanslı İlçelerinden olan Hendek’te içerisinde yüzme havuzu , fitness salonu da bulunan Türkiye’nin en fonksiyonel Gençlik Merkezi var.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkanlarıyla İl genelindeki tüm tesislerde bakım ve onarım çalışmaları sona erdi. Hendek’te 20 Spor Kulübü bulunuyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “ Sporun çok sevildiği Hendek’te Hendek Spor Salonundaki tribün merdivenlerin tamiri ve koltuk vidalamaları yapıldı. Salondaki merdivenlere, kullanıcıların emniyeti için kaymaz bantlar yapıştırıldı ve salonda protokol odası oluşturularak odanın teşrifatı tamamlandı.  Salona 12 adet kamera kayıt sistemi yerleştirildi.   borularının tamiratı Salona  bireysel antrenman salonlari(yapıldı. Salondaki fan koil tamiri ve bakımı yapıldı. Karate antrenman salonu (karate,kick boks)yapılarak tesisin daha farklı branşlara ev sahipliği yapmasının önü açıldı .  Aynı zamanda Uluslararası şampiyonlarımızın çıktığı ve yeni şampiyonların yetiştiği TOHM Güreş Eğitim Merkezi binamıza yangın merdiveni yaptık. “dedi.

Özsoy ; “Hendek Servetiye’deki sentetik zeminli futbol sahamıza Hendek Belediyesiyle ortaklaşa 500 kişilik tribün yaptık. Hendek Hacıkışla Sahasının  Soyunma odalarının düzenlenmesi yapıldı (Tüm elektrik işleri ve tüm su tesisatı işleri). Kulüp binası, tribünler ve sahayı çeviren tüm teller ve direkler boyandı. Kale arkalarına top kaçmaması için direkler ve fileler çekildi. Giyinme odalarına 2 adet termosifon takıldı. Hendek Akova Sahasında Giyinme odaları düzenlendi. (Tüm elektrik işleri ve tüm su tesisatı işleri) Kulüp binası, tribünler ve sahayı çeviren tüm tellerin ve direklerin boyanma işlemler yapıldı. Kale arkalarına top kaçmaması file çekildi. Soyunma odalarına 1 adet termosifon takıldı. Yağmurda akan soyunma odaları çatısı tamir edildi” şeklinde konuştu .

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!