Hendek’te Spor Coşkusu

featured

Hendek’te Spor Coşkusu

15 Temmuz Haftası Anma Programı dolayısıyla  Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen spor etkinlikleri nefesleri kesiyor.

Antrenörlerin, sporcuların, idarecilerin katılımıyla, Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ve Hendek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan’nın konuşmalarıyla Hendek Spor Salonunda  , 15 Temmuz Haftası Anma Programı başladı.

Açılış seremonisinin ardından 15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri, Atletizm bayanlar 1500m ve erkekler 3000m halk koşusu yapıldı. Halk Koşusunun ardından Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcularının müsabakaları yapıldı.

Minikler Voleybol Müsabakaları,  Muay-Thai Spor Kulübü Sporcularının müsabakaları, Hendek Güreş İhtisas Spor Kulübü Sporcularının müsabakaları ile devam eden olan 15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri, 15 Temmuz 2017 tarihinde saat 17.00’ da Kaymakamlık Binası önünden Atatürk Anıtına yapılacak olan yürüyüş ile son bulacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “ Hendek sporcu ve spor tesisleri açısından ön planda olan ilçelerimiz arasında yer alıyor. Hendek İlçe Spor Müdürümüz Süleyman Akıcı’ya 15 Temmuz Şehitler Anısına düzenledikleri Spor Faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!