HENDEK’TE MİLLİ GURUR

featured

HENDEK’TE MİLLİ GURUR

Karate Federasyonun Büyükler Erkek A Milli Takım seçmelerine katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, milli takıma seçilen Furkan Kayalı ve Ömer Faruk Aslan ile tüm sporcuları, teknik ekibi, hocalarını ve ailelerini tebrik etti.

SEÇMELER YAPILDI

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Büyükler Erkek A Milli Takım seçmeleri bugün Hendek Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı. Seçmelere Hendek Belediyesi karate takımından çok sayıda sporcu katılırken hazırlanan özel alanda sporcular milli takıma seçilmek için kıyasıya mücadele etti. Seçmelere Tokyo’da Olimpiyat İkincisi olarak göğsümüzü kabartan gururumuz Eray Şamdan’da yer aldı.

KOBAŞ VE KAYACIK

Tokyo’da görev alan Sakaryalı Türk Karate Hakemi Uğur Kobaş’ın görev aldığı seçmelerde Federasyon temsilcileri hazır bulundu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da seçmeleri yakından takip ederek tüm sporculara başarılar diledi. Aynı zamanda Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörü olan Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık’ta sporcularla ilgili Başkan Babaoğlu’na bilgiler verdi.

BABAOĞLU KUTLADI

Elemeler sonrasında açıklama yapan Başkan Babaoğlu, “Milli takıma seçilen Furkan Kayalı ve Ömer Faruk Aslan başta olmak üzere tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, Karate Federasyonuna ve değerli antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Hendek sporun her alanında farkını gösteriyor. Her zaman sporun tüm branşlarını desteklediğimizi ifade ediyoruz. Daha güzel başarılar bizleri bekliyor” dedi.

Seçmelerin ardından heyet Bayraktepe tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya gelerek çalışmaları ve programları değerlendirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!