Hendekspor’un devre arası programı belli oldu

featured

Hendekspor’un devre arası programı belli oldu

 

Bölgesel Amatör Lig’de devreyi 23 puanla ve şampiyonluk iddiasıyla tamamlayan Hendekspor, devre arası hazırlıklar için 2 Ocak’ta toplanacak.

 

Mavi-siyahlıların 7 Ocak’ta başlayacak olan Antalya kampı ise 15 gün sürecek.

Ligin ilk yarısını Tekirdağspor maçı galibiyetiyle moralle kapatan Hendekspor, teknik direktör Mehmet Şansal nezaretinde ikinci yarıya şampiyonluk parolasıyla hazırlanacak. Mavi-Siyahlı ekibin devre arası programı da belli oldu. Tekirdağ maçı sonrası futbolcularına izin veren Şansal, toplanma gününü 2 Ocak olarak belirledi.

 

İKİNCİ ETAP ANTALYA’DA…

İlk etap çalışmalara Hendek’te başlayacak olan mavi-siyahlı takım, ikinci etap için 7-21 Ocak tarihleri arasında 15 gün süreyle Antalya’da olacak. Ardından Hendek’e dönerek lig haftasına girecek olan Hendekspor, 29 Ocak Pazar günü oynayacağı Hendek Dereköyspor müsabakası hazırlıklarına başlayacak.

 

“BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

İlk devreyi talihsiz sonuçlara, sakatlıklara, cezalara ve beklenmeyen performanslara rağmen, şampiyonluk iddiasıyla kapattıklarını belirten Hendekspor Başkanı Murat Kaya, “İstemediğimiz, beklemediğimiz sonuçlar aldık fakat umudumuzu hiç yitirmedik. Biz bu ligin en iyi takımını oluşturduk, rakipleri gördük. Hiç biri yenemeyeceğimiz rakip değildi. Mazeret üretecek değiliz, gerekli önlemleri alacağız ve biz şampiyon olacağız. Takımımızın ikinci devreye de en iyi şekilde hazırlanması için her şeyi yapıyoruz. Önümüzde kazanacağımız 13 maç var. Yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız, personelimiz, taraftarımız, bize inan, güvenen, destek olan tüm camiamızla ikinci yarıya omuz omuza çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!