Hendekspor’dan kombine bilet satışı

featured

Hendekspor’dan kombine bilet satışı
Hendekspor, takımına maddi destek vermek isteyen taraftarı için kombine bilet satışı başlattı. Kulüp başkanı Murat Kaya; camiayı Hendekspor’un şampiyonluk mücadelesine destek olmaya çağırdı
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan Hendekspor, ilçenin her kesiminden destek almak ve tribünlerini doldurmak amacıyla kombine bilet satışına yöneldi. Mavi-Siyahlı takımın 3. Lige yükselme mücadelesine maddi ve manevi destek olmak isteyen Hendekliler, Hendek Atatürk Stadı’nda VİP, Batı ve Kale arkası tribünler için sezonluk bilet alabilecek ve tribünlerde yerlerini alarak takımına destek olabilecek.
Mavi-Siyahlı kulübün başkanı Murat Kaya da, sosyal medya hesaplarından Hendekspor camiasına çağrıda bulunarak; Yeni bir lig serüvenine başlamamıza sayılı günler kaldı ve bizler kulüp olarak, hazırlıklarımızı son aşamaya getirmiş bulunmaktayız. Öncelikle takımımızın yeniden 3. Lige yükselme mücadelesinde, 12. Güç olarak Hendekli tüm hemşehrilerimizi maçlarımıza bekliyoruz. Kulübümüze desteğini esirgemeyen, kombine bilet satın alarak şampiyonluk mücadelemize maddi katkıda bulunacak tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum.” İfadesini kulandı.
Kombine bilet fiyatları ve satışı ise şu şekilde;
VİP TRİBÜN: 500 TL
BATI TRİBÜN: 500 TL
KALE ARKASI: 250
Hendekspor Kulübü
İBAN: TR24 0013 4000 0160 1356 7000 01 hesabına yapılacak ödemenin dekontuyla birlikte biletlerinizi; Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi 29/B Hendek adresindeki Turkcell İletişim Merkezinden teslim alabilirsiniz.
İrtibat Tel.: 0533 451 62 18

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!