Hendekspor’da tempo artacak!

featured

Hendekspor’da tempo artacak!
Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon kendisini misafir gören ve yeniden 3. Lige yükselmeyi hedefleyen Hendekspor’da sezon hazırlıkları yoğun tempo sürerken, Mavi-Siyahlı ekibin yapacağı hazırlık maç programı da şekillenmeye başladı.
Çalışmalarda 2 haftayı geride bırakan Hendekspor, teknik direktör Hüseyin Aydoğan nezaretinde sezon hazırlıklarında ilk etabın son haftasına girdi. Ay sonuna dek programını çift antrenmanla sürdürecek olan Mavi-Siyahlılar’ın, yapacağı ilk hazırlık maçı da belli oldu.
İLK SINAV PERŞEMBE, RAKİP GÖLCÜKSPOR
Hendekspor, sezon hazırlıkları için Düzce Topuk Yaylası’nda bulunacak olan Kocaeli’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Gölcükspor ile karşılaşacak. Mavi-Siyahlı ekibimizin bir nevi görücüye çıkacağı ilk sınav, Topuk Yaylası’nda 25 Ağustos Perşembe günü saat 16.00’da başlayacak.
BOLU ETABINDA 4 HAZIRLIK MAÇI DAHA…
Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Hendekspor’un 2. Etap çalışmalarını sürdüreceği Bolu kampında ise 4 hazırlık maçı yapması planlandı. Mavi-Siyahlı ekibimizin Bolu kampı 2 Eylül’de başlayacak ve hazırlık maçlarını da 4-6-8 ve 10 Eylül günlerinde yapması bekleniyor. Kamp, 11 Eylül’de sona erecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!