HENDEKSPOR SAHAYA İNDİ

featured

HENDEKSPOR SAHAYA İNDİ

Hendekspor yenilenen Yönetim Kadrosu sonrası ilk idmanını gerçekleştirdi. Yönetim kadrosunun yenilendiği Hendekspor, sahaya çıktı. Yeni Başkan Mehmet Selam ve Yönetim Kurulunun hedefi 3 yıl içerisinde BAL Ligine çıkmak.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Yeni sezon öncesinde Kulüp binasında Teknik heyet ve Futbolcular bir araya gelen Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilk idman için Kazımiye stadına giderek çalışmalarına başladı.

Oluşturulan yeni Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet, sezonun ilk idmanı öncesi Futbolcularla bira araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu.

HEDEFİMİZ HENDEK’İN TAKIMI OLMAK

Hendekspor’un yeni Başkanı Mehmet Selam, amaçlarının Hendek Takımı oluşturmak olduğunu belirterek herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini dile getirdi. Hendekspor’un yeni oluşumu için Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün bu oluşumda öncü ve büyük desteği olduğunu dile getiren Selam, Başkanımız ve bizlerin hedefi 3 yıl içerisinde BAL Ligine çıkabilmek. Tabiki hedefimize ulaşma yolunda tüm fırsatları değerlendirecek ve buna göre çalışmalar yürüteceğiz diye konuştu.

HEP BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ

Yenilenen Yönetim Kurulunda yer alan bir diğer isim ise Hendekspor Antrenörlüğüne getirilen İmdat Kum oldu. Kum Futbolcular ile yaptığı ilk konuşmasında Antrenmanlara özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşlerinin Futbol oynamak olduğunu belirten Kum, işimiz Futbol oynamak ve zevk almak. Bizlerin ve Taraftarlarımızın oyunumuzdan zevk almasını istiyorsak Takım olmayı başarmamız gerekiyor. Yani savunma da yapıyorsak, hücum yapıyorsak da hep birlikte savaşacağız diyerek sözlerini sonlandırdı.

OYUNCULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Tanışma toplantısının ardından Futbolcular ile ilk Antrenmanını gerçekleştiren Kum, Antrenmanlarda alışageldik uygulamaların yerine oyuncularına farklı uygulamalar gerçekleştirerek oyuncuların eğlenerek Antrenman yapmalarını sağlaması ve bu uygulamalar sonrası oyuncuların Antrenman sırasında yüzlerinin güldüğü ve keyif aldıkları gözlerden kaçmadı.

Hendekspor-1 Hendekspor-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!