Hendekspor-Osmaniyespor: 1-1

featured

TFF 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Hendekspor, 5’inci haftasına kendi sahasında Osmaniyespor’u konuk etti. Bu sezon taraftarının önünde ilk maçına çıkan mavi siyahlılar 1-0 öne geçtiği maçta uzatma dakikalarında yediği golle sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Hendek Atatürk Stadı’nın profesyonel lig kriterlerine uygun hale getirilme çalışmaları nedeni ile ligde 2 maçını Düzce ve Bolu’da oynamak zorunda kalan Hendekspor, ligin beşinci haftasında Osmaniyespor mücadelesi ile taraftarına kavuştu.

HENDEKSPOR: 1

OSMANİYE FK:1

STAT: Hendek

HAKEMLER: Taner Tuncer** Hüseyin Otyakmaz** Emir Kılıçaslan**

HENDEKSPOR: Bülent*** Muhammet**(Dk 60 Hakkı Helvacı) İskender** Burak*** Sabri** Muharrem** Mustafa** Oğuzhan** (Dk 82 Kaan Kara*) Berkay** Yavuz**(Dk 88  İlkay İşler) Haluk**

T.DİREKTÖR: Talip Toprak

OSMANİYE FK: Mehmet** Sinan** Muhammet** (Dk 59 Burak Kara) Mehmet**(Dk 82 Ali Devran)Yavuz** Ali**(Dk 70 Mert Korkmaz)  Bora** Mehmet F*(Dk 59 Yağız Altıntaş), Mehmet T.* .*(Dk 59 Ahmet Çukadar***)  Onur** Gökhan**

T.DİREKTÖR: Namık Altunsoy

GOLLER:Dk 31 Burak Altıntaş (Hendekspor) Dk 90+7 Ahmet Çukadar (Osmaniyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!