Hendekspor: 0 Pamukova 1968 Spor Kulübü: 0

Pamukova 1968 Hendek’ten bir puan çıkardı..

 Pamukova 1968 zorlu Hendek deplasmanından bir puanla döndü.. Sert mücadeleye sahne olan karşılaşmada Pamukova 1968 son dakikalarda galibiyeti kaçırdı..

Süper Amatör Küme B Grubunun üçüncü haftasında Pamukova 1968 Hendek deplasmanında gol sesi çıkmadı. Pamukova 1968 yenilmezliğini ve 270 dakikadır gol yememe rekorunu elinde bulundururken averajla liderin hemen arkasından aynı puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Hendekspor evinde Pamukova 1968 Sporu Kulübü ile golsüz berabere kaldı.

Arif Sucuoğlu, Murat Taşçıkar ve Muhammed Ömür ‘ün yönettiği maçta iki takımda gol bulamadı. Hendekspor 3ncü maçında da galibiyetle tanışamadı. Mehmet Atmaca antrenörlüğündeki Pamukova 1968 Spor Kulübü ise 3’ncü maçından beraberlikle ayrıldı.

Hendek Atatürk Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, çok sert geçen mücadelede İki takımda ilk yarı pozisyon bulamadı.

İkinci yarının hemen başında Pamukova 1968 kaptan Samet ile mutlak gollük pozisyonu harcadı. Bu dakikadan sonra Hendekspor art arda iki gol pozisyonunu değerlendiremezken, Pamukova 1968 kalecisi Mustafa yaptığı kurtarışlarla takımını mağlubiyetten kurtardı. Sert geçen mücadelede iki takım futbolcuları arasında zaman zaman sert tartımlar yaşandı. Karşılaşmanın son dakikalarında Pamukova 1968 ikinci yarının son çeyreğinde oyuna giren Taha kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanlayınca galibiyetten oldu.

Hendekspor:  0 Pamukova 1968 Spor Kulübü: 0  

 Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Arif Sucuoğlu, Murat Taşçıkar, Muhammed Ömür

Hendekspor: Mustafa*** Volkan** Burak** Ümit** İrfan** M.Ali** (Beytullah**) Tamer** (Fatih**) Emre** O.Femi Solomon** (Muammer**) Semih** Onur**

Antrenör: Sami Bağdatlı

 Pamukova 1968 Spor Kulübü: Mustafa*** Eser*** Aydın** (Taha**) , Emre** Fırat** M.Ogün** Özkan** (Efendi**) Hamdi** (Abdülkadir**) Mürsel** Samet** Doğancan**

Antrenör: Mehmet Atmaca

  

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!