Hendek zirveyi sevdi

Hendek zirveyi sevdi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 13. Hafta mücadelesinde Hendekspor, Çilimli Belediyespor’u konuk ettiği mücadeleyi 2-1 kazanarak sezonun ilk devresini lider tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 13. Hafta mücadelesinde Hendekspor, Çilimli Belediyespor’u Hendek Atatürk Stadı’nda konuk etti. Hendekspor maçı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü ve sezonun ilk devresini birincilikle bitirdi. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu, dakika 14’te Bünyamin ile Çilimli Belediyespor golü buldu 0-1. Baskısını artıran Hendekspor dakika 31’de penaltı kazandı, topun başına geçen Onur eşitliği sağladı 1-1. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti. İkinci yarıda Hendekspor tüm hatlarıyla atağa geçti ve aradığı golü dakika 81’de Onur ile buldu 2-1. Maç bu skorla sona erdi ve Hendekspor puanını 31’e çıkartarak devre arasına liderlikle girdi. Ömer Sarıca

 

HENDEKSPOR – ÇİLİMLİ BELEDİYE: 2-1

YER: Hendek Atatürk Stadı

HAKEMLER: Yaşar Demir, Anıl Küçükkaraca, Görkem Bubektaş

HENDEKSPOR: Efe** Tolga** Derviş* Hakkı* Serdar** (Ferhat*) Fatih* Özkan** Onur** Serdar* Hakan** (Emre*) Gazanfer* (İlham**)

ANTRENÖR: Mehmet Ali Honca

ÇİLİMLİ BELEDİYE: Önder** Bayram** Sercan** Gökhan** Osman** Hakan** Bünyamin** (Murat) Yusuf* Elshan** (Mustafa*) Erkan* (Ekrem*) Davidson*

ANTRENÖR: Nedim Akbulut

GOLLER: Dk. 31 (pen.), Dk. 81 Onur (Hendekspor) Dk. 14 Bünyamin (Çilimli Belediyesi)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!