Hendek Yeşilyurt Beldespor Rövanşı Aldı:5-0

featured

Hendek Yeşilyurt Beldespor Rövanşı Aldı

Süper Amatör kümede Hendek Boğazspor evinde Yeşilyurt Beldespor’u konuk etti. Kötü zeminde oynanan karşılaşmadan Yeşilyurt Beldespor 5-0 galip ayrıldı.

Maça iyi başlayan Yeşilyurt Beldespor maçın 20 ve 27.nci dakikasında Yusuf ile skoru 2-0 yaptı. Maçın 35. Dakikasında Cihat’ın kaydettiği golle Yeşilyurt Beldespor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Yeşilyurt Beldespor 48.dakikada Recep ile farkı dörde çıkardı. 81.nci dakikada Hakan ile farkı beşe çıkaran Yeşilyurt Beldespor sahadan 5-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve ilk yarıda yenildiği Boğazspor’dan rövanşı aldı.

Hendek Boğazspor: 0

Yeşilyurt Beldespor: 5

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Zeki Erdem Şen, Mustafa Altuntaş, Ömer Akyıldız

Hendek Boğazspor: Gökhan, Davut, Olcay, Enes(Zübeyir), Kemal, M. Ali, Ahmet, Ferman(Y.Emre), Gökhan, Murat (Mehmet), Tolunay

Antrenör:

Yeşilyurt Beldespor: Zekeriya, Uğur, Oğuzhan, Şahin, Bekir(Metin), Kadir, Fikri(Abdullah), Yusuf(Hakan), Yakup, Cihat, Recep

Antrenör: Vahat Ay

Goller: Dk. 20-27 Yusuf, Dk.35 Cihat, Dk. 48 Recep, Dk.81 Hakan (Yeşilyurt Beldespor)

Mehmet KAVİS

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!