HENDEK VURDU İNDİREMEDİ!

featured

HENDEK VURDU İNDİREMEDİ!

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 9.Grup temsilcimiz Hendekspor, 2.yarırnın ilk maçında lider Kütahya Belediyespor ile Hendek’te oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İSMAİL KORKUTTU!

Hendekte oynanan karşılaşmayı ilgi oldukça fazla olurken, tıklım tıklım dolu olan maçı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları, Hendekspor ve Kütahya Belediyespor Başkanı ve Yöneticiler de izlediler. Maçın 26. Dakikasında Emrah’ın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın 2.yarısına iyi başlayan Kütahya Belediyespor, Adem’in golüyle beraberliği sağladı. 60. dakikada baygınlık geçiren İsmail, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Hakemler: Oğuzhan Talha Karakuş*, Mustafa Poyraz, Vedat Altan*

Stat: Hendek Atatürk

Hendekspor: Osman**, Onur*, İsmail*(Yahya Kemal), Hakkı*, Fatih*, Errad*, Mehmet*, Serdar(Furkan), Emrah, Berkay(Ayvaz), Gökhan**

Antrenör: Sami Bağdatlı

Kütahya Belediye: Akif**, İsmail*, Rahim*, Murat*, Mert*(Mustafa), Ahmet*, Selçuk*, Adem*, Kemal(Muhammet Enes), Enes, Çağrı* (Okan)

Antrenör: Polat Çetin

Goller: Dk. 26 Emrah (Hendekspor), Dk. 55 Adem (Kütahya Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+5 Murat (Kütahya Belediyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!