Hendek Karate Takımının Dünya şampiyonu ve Avrupa ikincisi Milli karatecisi Yusuf Eren Temizel’e Oğuz Holding sponsor oldu.

featured

Hendek Karate Takımının Dünya şampiyonu ve Avrupa ikincisi Milli karatecisi Yusuf Eren Temizel’e Oğuz Holding sponsor oldu.

Şampiyonun bu yıl katılacağı tüm müsabakalarda masraflarını üstlenecek ve katkı sağlayacak firmanin sahibi Hulusi Oğuz, spora desteklerinin süreceğini söyledi. Gençlik Olimpiyatları için yapılan Dünya Gençlik Lig Kota müsabakalarında 27-30 Nisan’da İspanya’da yapılacak müsabakalarla başlayacak sponsorluk anlaşması sonrası şampiyon Temizel’in de keyfi yerine geldi. Öte yandan Yusuf Eren Temizel, ligin diğer etaplarında 29 Haziran-2 Temmuz Hırvatistan, 21-24 Eylül Meksika ve 7-10 Aralık’ta Venedik’te alacağı puanlarla yeniden Dünya 1 numarası olmaya çalışacak.
Şampiyon karateciye destek olan Oğuz Holding firması sahibi iş insanı Hulusi Oğuz’a teşekkür eden Hendek Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Ümit Atış, mutluluklarını dile getirdi. Antrenörler, “Şampiyon sporcularımıza yapılan bu destekler bizleri gururlandırıyor. Yusuf Eren Temizel böyle sponsorluklarla hem ilçemizi hem de ilimizi daha büyük başarılarla gururlandıracak. Kendisine inancımız tam” ifadesini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!