HENDEK GENÇLİK TURA HAZIRLANIYOR

featured

HENDEK GENÇLİK TURA HAZIRLANIYOR

Amatör Ligin en eski ve en köklü takımlarından biri olan Hendek Gençlikspor, Hendekspor, Akovaspor ve Boğazspor’dan sonra Hendek’i seneye Süper Amatör Ligde temsil edecek 4.takım olmaya hazırlanıyor.

BİR 90 DAKİKALARI KALDI!

Siyah beyazlı takımın Basın Sözcüsü Hasan Öztürk, “Tüm camia olarak bu yıl çok özlediğimiz Süper Amatör Ligine yeniden dönmeyi çok istemiştik. Belediye Başkanımızdan Kulüp Başkanımıza, Yönetim kurulumuzdan antrenör arkadaşlarıma, futbolcu kardeşlerimden tüm Hendek Gençlik camiasına kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Lig daha bitmedi ama görünen köy de kılavuz istemiyor.

4 maç var ve en yakın rakibimize 9 puan + ikili maç üstünlüğümüz var. Evet bize 3 puan daha gerekiyor ki şampiyonluğumuzu resmen ilan edelim. İnşallah onu da bu hafta oynayacağımız Hanlıköyspor maçını da kazanarak, şampiyonluk turumuzu da resmen atacağız. Tüm Hendek camiasını bu maça bekliyoruz” dedi.

HABER: Ömer Feyyaz ÇELEBİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!