Hendek, Gelişim direncini kırdı 3-0

featured

Hendek, Gelişim direncini kırdı 3-0

Voleybol ligi Küçük bayanların ilk yarı finalinde Hendekspor ilk sette 22-12 geriden gelip Gelişim ( A) önünde öne geçti ve file üstünde rakibine set vermeden Lütfü Yamandan 3-0 galip ayrıldı. Küçük Bayanlar Voleybol lğiginde lideri belirleyecek olan mücadelede Fileüstünde büyük heyecan yaşandı. Gelişim iyi başladığı Voleybol akşamının ilk setinde güçlü rakipi önünde 22-12 öne geçti ama Hendekspor çok önemli bir geri dönüşe imza atarak bu seti 25-22 kazanarak rakibinin moralini alt üst etti. İki ve üçüncü setlerde büyük çekimye sahne olurken Hendekspor rakibine yakalanmadı ve diğer setleride 25-20 ve 25-23 kazanarak Gelişim (A ) önünde ilk rauntu  set vermeden 3-0 kazanan taraf oldu.

ÜŞÜDÜLER

Lütfü Yamanda küçük kızlarda önemli Voleybol akşamında önümüze bir şikayet  dilekçesi kondu. Musabakaları oynıyan Küçük Kızlar, onları tribünden izleyen velileri soğuktan dert yandılar. Bizim Sakarya olarak biz oradaydık ve Kaloriferlerin yanmadığını ,bencte oturan Küçük kızlarımızın üşüyerek arkadaşlarını takip ettiklerine tanık olduk. Bu işlerle kim ilgileniyorsa ilgili olanlara sesleniyoruz.

Önemli Voleybol akşamında Lütfü Yamanda kaloriferler yanmıyordu.

Salon Lütfü Yaman

Hakemler Yavuz Türkkan ** Özge Uludağ *

Hendekspou Betül *** Sudem *** Erem ****  Nisanur *** Sıla *** Ehrar ***

Antrenör Halit Akın

Gelişim (A) Feyza ** Zeynep ** Eylül *** şevval *** hayat *** Sudenuz **

Antrenör  Recep  Karamehmet

Setler 25-22,25-20,25-23 ( Hendekspor)

Fot Hendekspor (A)

Fot Gelişim (A)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!