Hendek Dereköyspordan dev adım

featured

Hendek Dereköyspordan dev adım

Hendek Dereköyspor  yeni yönetimi  Adapazarı merkezinde  yemekli toplantı ile bir araya gelerek yeni sezonda yapılacak çalışmaları görüştü.

Kulüp başkanı Ziya Sarı, Başkan yardımcısı Yusuf Çulhaoğlu, Basın sözcüsü İnan Kulaksız, Genel sekreter Rıdvan Çulhaoğlu, Alt yapı sorumlusu Hasan Zandolu , Sayman Zafer Arhan  ve sportif direktör Yalçın Yayla yemekli toplantıda önümüzdeki sezon hayata geçirilecek dev projeleri konuştular.

Birinci amatör kümede mücadele eden Hendek Dereköyspor yönetimi olarak 2016-2017 sezonunda  centilmenlik ve güzel futbol ile alkış alacaklarını belirten yöneticiler “ Bizler gençler olarak yeni bir oluşum yapıyoruz. Hendek Dereköyspor amatör kümede ön görülen tüm alt yapı gruplarında mücadele edecek, A takımımızı nağmağlup olarak süper amatöre çıkarmak istiyoruz, çalışmalarımızda bu yönde yoğunlaştık” dediler.

Hendek Dereköyspor Başkanı Ziya Sarı  “ Amatör ligte  hakem konuşmayan, rakibe çiçek uzatan, sahada sadece futbol oynayan bir takım olarak mücadele edeceğiz” dedi.

IMG_5951 IMG_5952 IMG_5955 IMG_5959

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!