HENDEK DEREKÖYSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

featured

HENDEK DEREKÖYSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Hendek Dereköyspor Kulübü yeni sezon öncesi yönetim kadrosundan yeniden yapılanmaya gidecek ve 16 kişiden oluşacak yönetim kurulu belirlendi. Dereköyspor’da hedef te ortaya çıktı.

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG

Hendek Dereköyspor Kulübü Yönetim Kurulu adına Hasan Zandolu tarafından yapılan yazılı açıklamada “ Hendek Dereköyspor  Kulübü bir yandan yönetim kurulu anlamında yeniden yapılanmayı hedeflerken diğer yandan 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Ligde, geçtiğimiz sezonun kadrosuna 5 takviye yaparak,  hedeflemektedir. Ancak  geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig de büyük heyecanlar yaşatan, tribünlerimizi tıklım tıklım dolduran cefakar taraftarlarımızla berber yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam ederken, İlçemizin yöneticilerinin ve bu sosyal kültürel değerlere sahip çıkması gerekiyor. Birlikten kuvvet doğar mantığı ile örnek olacak bir oluşum ve destekle bu sezon evlatlarımızla Süper Amatör Ligde keyif veren bir futbol ve başarılarla fırtına gibi esip BAL Ligi hedefine ulaşacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Spor kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerine yer verildi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!