HENDEK DEREKÖYSPOR – ARİFİYESPOR: 0-1

Arifiye penaltı ile güldü: 1-0

Süper Amatör Lig Play-off Grubu’nda Arifiyespor, Hendek Dereköyspor ile karşılaştığı mücadeleyi penaltıdan bulduğu golle kazandı.

 

Süper Amatör Lig Play-off Grubu’nda Arifiyespor, Erenler Atatürk Stadı’nda Hendek Dereköyspor ile karşılaştı. Dakika 8’de Arifiyespor penaltıdan Mustafa’nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Dakika 19’da Hendek Dereköy de penaltı kazandı. Topun başına geçen Cihan penaltıdan faydalanamadı ve ilk yarı böyle sonuçlandı 1-0. İkinci yarıda maçta büyük heyecan vardı fakat gol yoktu. İkinci yarıda 4 kırmızı kart çıktı. Hendek Dereköy’den İlker 65, Hüseyin ise 77’de kırmızı kart gördü. Arifiyespor’da ise Ahmet’in yerine giren Yunus dakika 82’de, Emre de dakika 88’de kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Maçın ardından Arifiyesporlu oyuncular Hendek Dereköyspor tribünlerine yaptıkları hareket sonrası gerginlik çıktı. Emniyet güçleri ve sağduyulu vatandaşların araya girmesiyle de engellendi. Ömer SARICA

 

HENDEK DEREKÖYSPOR – ARİFİYESPOR: 0-1

HAKEMLER: Gökhan Kayacık** Cem Harman** Muhammet Kantarcıoğlu**

HENDEK DEREKÖY: Haluk** Recep** Yücer** Kayhan** İlker(KK)* Zafer** Uğur** Cihan** Onur** Hüseyin(KK)* Beytullah**

ANTRENÖR: Behçet Durak

ARİFİYESPOR: Kürşat** İsmail* Semih** Burak* Utku* Aydın** Samet** Ahmet** (Yunus(KK)) Emre (KK) Mustafa** Ö. Faruk**

ANTRENÖR: Osman Gümüştaş

GOLLER: Dk. 8 Mustafa (pen) (Arifiyespor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 65 İlker, Dk. 77 Hüseyin (Hendek Dereköyspor) Dk. 82 Yunus, Dk. 88 Emre (Arifiyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!