HENDEK DEREKÖYSPOR-AKÇAYSPOR:4-2

HENDEK DEREKÖYSPOR-AKÇAYSPOR:4-2

HENDEK DEREKÖY YASİR’LE COŞTU Amatör Yeşil Grupta 2. maçına çıkan Hendek Dereköyspor henüz 3. dakikada Yasir ‘in attığı golle 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren Dereköyspor girdiği etkili pozisyonlardan gol çıkaramayınca ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının hemen başında 47. Dakikada Muharrem Köroğlu’nun attığı golle durumu 2-0 yaptı ve hemen arkasından 49. dakikada tekrar sahneye çıkan Yasir Kofoğlu’nun attığı golle durumu 3-0 yaptı. ZORU BAŞARDILAR Dakika 71 gösterdiğinde ceza sahası içinde Dereköyspor’dan Gökhan rakibiyle girdiği ikili mücadelede topu aldı ancak hakem penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen Memduhan penaltıyı gole çevirerek durumu 3-1 yaptı. bu golden 3 dakika sonra yine ceza sahası içinde yapılan müdahaleye penaltı noktasını gösteren maçın Hakemi Hakan Adlı Akçay’da tribüne gelen Dereköyspor taraftarının ve takımın büyük tepkisini çekti. Yine topun başına geçen Memduhan durumu 3-2 yaptı. Akçayspor bu dakikadan sonra baskı kurdu ancak aradığı golü bulamadı ve 90+2. dakikada tekrar sahneye çıkan Yasir Kofoğlu durumu 4-2 yaparak maçın skorunu belirledi. Hendek Dereköyspor’da Yasir’in yıldızlaştığı maçta Muharrem Köroğlu ve Kayhan Çulhaoğlu kusursuz oyunuyla galibiyette büyük pay sahibi oldular.

SAHA: Kırkpınar

HAKEMLER: Hakan Adlı.Ömercan Yelep.Emre Demirci

Akçayspor:  Aliosman,  Serkan,  Levent, Cemalettin, Nazım, Onur, Ubeyde, Mustafa, Hami,  Süha. İsmail

Antrenr: Yok

Hendek Dereköyspor: Mehmet Furkan Dinç ,Ümit Kaya,Samet Şen ,Kayhan Çulhaoğlu ,Ziya Sarı ,Murat Aslan,Samet Yılmaz ,Cezayir Yılmaz ,Muharrem Köroğlu ,Sezgin Sağlam ,Yasir Kofoğlu

Antrenör: Yalçın  Yayla

Goller:Dk 3 -49-90+2  Yasir Dk 47 Muharem  (Hendek derköy)   Dk 71 (pen) 75 (pen)Memduhan Dk(Akçayspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!