Hendek derbisinde kazanan yok!

featured
Sakarya 1. Amatör Küme Lig’i D grubunda 7. Hafta karşılaşmasında Kazimiyespor, evinde Kocatöngelspor’u konuk etti.
Hendek derbisinde gülen taraf çıkmadı ve Kocatöngelspor deplasmanda 1 puan alarak liderlik koltuğunu averaj farkıyla Kazimiyespor’a bırakmadı.
Maça ilgi oldukça yüksekti tribünler olsun saha kenarları olsun tıklım tıklım dolu olmasıyla birlikte Hendek Derbisi İstiklal Marşı’mız ile başladı. Maça etkili başlayan taraf Kocatöngelspor oldu. Her iki kanattan da getirdiği toplarla pozisyon arayan Kocatöngelspor aradığı golü de 24. dakikada buldu. Kazimiyespor defansının ters vuruşunda kalenin önünde kalan topu ağlarla buluşturan Ferhat takımını 1-0 öne geçirdi.
Kazimiyespor, golün ardından ataklarını arttırarak bir çok gol pozisyonuna girmeyi başardı ve aradığı golü 45+2. dakikada buldu. Sol kanattan içeri giren Kadir Alşan rakibin yaptığı müdahale sonucunda yerde kaldı ve Hakem Mehmet Akıncık beyaz noktayı gösterdi. Topun başına Levent geçti ve skora denge getiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye 1-1’lik eşitlikle girildi.
İkinci yarıya Kazimiyespor baskın başladı ve birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen kırmızı-beyazlı ekip rakip kaleyi uzaktan şutlarıyla zorladı. Son dakikaları heyecanlı geçen Hendek derbisinde gülen taraf çıkmadı ve maçın sonunda iki takımda birer puan alarak haftayı kapattılar.
Bu skorla Kocatöngelspor puanını 16 yaparak avaraj farkıyla liderlik koltuğunu Kazimiyespor’a bırakmadı.
KAZİMİYESPOR – KOCATÖNELSPOR: 1-1
Stad: Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu
Hakemler: Mehmet Akıncık, Önder Demir, Halit Musaoğlu
Kazimiyespor: Çetin, Davut(Atakan), Sercan, Birol, Levent, Uğur, Ali(Erdi Kurt), Alperen(Erdi Günay), Kadir, Bülent, Bahadır
Kocatöngelspor: Okan, Elyesa, Ümit Han, Hakan, Erol, Murat, Hakan Bulduk, Berat(Onur), Yasir, Ferhat(Übeyde), Samet(Tolunay)
Goller: Dk. 24 Ferhat (Kocatöngelspor), Dk. 45+2 Levent (Kazimiyespor)
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!