Hendek Boğazspor’da Bağdatlı Dönemi

featured

Hendek Boğazspor’da Bağdatlı Dönemi

Süper Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor, Antrenör Mehmet Ali Çalışkan’dan boşalan Antrenörlük görevine Sami Bağdatlı getirilirken yardımcılığına da eski futbolculardan Adem Berberoğlu getirildi.

Hendek Boğazspor’da geçtiğimiz günlerde yaşanan sıkıntılar sonucu takımında tek yetkili konuma gelen Rıdvan Kırval ve Yönetim Kurulu üyesi Necmi Taşkın’ın, Antrenör Sami Bağdatlı ile yaptığı görüşme sonucu anlaşmaya vardılar. Bağdatlı’nın yardımcılığını ise Adem Berberoğlu yapacak.

Hendek Boğazspor Başkan Yardımcısı Ahmet Atçı ve Futbol şube sorumlusu Rıdvan Kırval anlaşmaya vardıkları Bağdatlı ve Berberoğlu’na görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Antrenör Sami Bağdatlı ve Yardımcısı Adem Berberoğlu anlaşmanın ardından hafta sonu oynayacakları Kocaalispor maçının hazırlıklarına kaldıkları yerden devam ettiler.

Antrenman öncesi Boğazspor futbol takımı sporcuları ile tek tek tanışan Antrenör Sami Bağdatlı bir süre futbolcular ile konuşmasının ardından Kazımiye stadında ilk Antrenman yaptı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!