Hendek Boğazspor:3 Pamukova 1968 Spor:0

featured

Hendek Boğazspor Net Skorla Kazandı

Süper Amatör lig Beyaz grupta Hendek Boğazspor ile Pamukova1968spor Hendek Atatürk Stadında karşı karşıya geldiler. Güzel oyununu 3 golle süsleyen Hendek Boğazspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Boğazspor oldu. Maçın 5.nci Dakikasında gelişen atakta Serkan’ın Kornerden attığı golle 1-0 öne geçen taraf Boğazspor oldu. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Boğazspor 27.nci dakikada Haluk ile bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibine göre daha üstün olan Boğazspor bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 90.ncı dakikasında Fehmi ile bir gol daha bulan Hendek Boğazspor konuk ettiği Pamukova 1968 karşısında 3-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Hendek Boğazspor:3  Pamukova 1968 Spor:0

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Burak Olcar, Şuayip Bayhan Yeşil, Uğur Garan

Hendek Boğazspor: Mustafa, Kemal, Serkan, Hakan Salgırboyu, Mehmet Şerif, Hakan Bekliyen(Ali), Ali, Tahir, Berat(Mahmut), Uğur(Fehmi), Haluk

Antrenör: Sami Bağdatlı

Pamukova 1968 Spor: Burak(Harun), Şafak, T.Bilal, Emre, Abdullah, Ensar, Mustafa(Emirhan), Berk, Berkay, Eren, Battalcan(Sercan)

Antrenör: Mehmet Atmaca

Goller: Dk. 5 Serkan, Dk. 27 Haluk, Dk. 90 Fehmi (Hendek Boğazspor)

Mehmet KAVİS

pamukova1968 bogaz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!