HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI MACARİSTANDAN MUTLU DÖNDÜ

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI MACARİSTANDAN MUTLU DÖNDÜ

26-30 kasım tarihleri arasında Macaristan’ın Dubrovnik kentinde düzenlenen, 12 ülkeden 680 sporcunun katıldığı turnuvada hendek belediyesi karate takımı sporcuları 1 altın 1 gümüş madalya ile döndü.

Turnuvaya 7 sporcusu ile birlikte katılan hendek belediyesi karate takımı 2 madalya alırken madalyanın sahipleri Beyza duman (1) ve Alper yazıcı(2) oldu.

AMAÇ SPORCULARI GELECEĞE TAŞIMAK

Hendek Belediyesi karate takımı her yıl gerçekleştirdiği yurt dışı özel maçlarında sporcuların farklı atmosfer yaşamalarını ve ufak yaşlarda profesyonelliğe adım atmalarını hedefliyor. Antrenör Nurkan Kayacık; ‘biz bu turnuvalara çocuklarımızın farklı ortamlarda farklı kişilerle maç yapmalarını için götürüyoruz. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Bu çocukları gelecek yıllar için hazırlamalıyız ve hazır tutmalıyız.’ Dedi.

BAŞKAN PÜSKÜLLÜDEN TEBRİK

Hendek Belediyesi Başkanı Sayın İrfan Püsküllü turnuvada derece alan ve mücadelelerine rağmen başarı elde edemeyen sporcuların tümünü tebrik etti.

Başkan Püsküllü;’ Kulüp antrenörümüz Nurkan Kayacık’ı çocuklara böyle deneyim kattığı için tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların nedenli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu anlamda bu turnuvada ter döken bütün sporcularımızı ve Antrenör Nurkan Kayacık’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.’ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!