HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI KOCAELİNİ SALLADI

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI KOCAELİNİ SALLADI

Geçtiğimiz hafta sonu iller arası karate ligine katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Kocaeli’ nden güzel sonuçlarla döndü. Lig müsabakalarının 2. Si sayılan turnuvaya katılım oldukça yüksekti. Turnuvaya 33 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı 6 birincilik 4 ikincilik 6 üçüncülük alarak toplamda 16 derece elde etti.

Turnuvada 1. Olan sporcular ; Berke Salih Yetimoğlu, Mehmet Efe Kayacık, Sude Sinay Korkmaz, İlke Yetimoğlu, Batuhan Şahin 2. Olan sporcular; Batuhan Halil Ertaş, Kerem Çakıroğlu, İrfan Recep Gökova, İrem nur Şahin 3. Olan sporcular ise Yusuf Zeren, Sude Nemli, Abdullah Yıldız,İnci Varoğlu, Efe Bayraktar, Arda Dandan.

Turnuvayı değerlendiren Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol turnuva için şunları söyledi:’ yeni bir lig dönemine girdik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Emeklerimizin karşılığını gördük. Turnuvada derece alan ve alamayan tüm sporcularımızı emek ve çabalarından dolayı tebrik ederiz. ‘ dedi.

HENDEK BELEDİYESİ BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜDEN TEBRİK

Turnuvaya katılan ve  güzel başarılar elde eden Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularını Başkan irfan püsküllü tebrik ederken sporcular üzerinde emeği olan ve bu başarıları elde etmesini sağlayan  Kulüp Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u da tebrik etti. Ayrıca Başkan Sayın İrfan Püsküllü ;’ Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularına ve Antrenörlerine güveniyoruz. Çalışmalarını da tüm spor branşlarda olduğu gibi takip ediyoruz. İnşallah bu sporcularımız ilerleyen yıllarda bizlerin göğüslerini kabartacaktır.’ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!