HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI ADANADAN MUTLU DÖNDÜ

featured

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI ADANADAN MUTLU DÖNDÜ

Türkiye Karate Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Yüreğir spor salonunda düzenlenen ve 188 bayan sporcu ve 437 erkek sporcunun mücadele ettiği Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasını sona erdi.

Karatenin en üst zirvesi olarak kabul edilen turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı Büyük bir Başarı sergileyerek turnuvadan 4 madalya ile döndü. Turnuvaya ilk kez katılan sporcularına rağmen performansları ile alkış alan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları güzel mücadeleler sergiledi.

Turnuvada büyük bayanlar 50 kg da Hümeyra Beyza Ünlüsoy 2. Büyük bayanlar 68 kg da Nurcan Çiçek 3. Büyük bayanlar 55 kg da Büşra Tosun 1. Ve Büyük erkekler 75 kg da Ümit Atış Türkiye 2. Olarak büyük bir başarıya daha imzalarını attılar.

ANTRENÖRLER SONUÇTAN MEMNUN

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol turnuvada mücadele eden tüm sporcularını tebrik ederken;’ sporcularımızın hepsi birbirinden güzel hareketler sergiledi. biz sporcularımızın ellerinden geleni yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda derece alan veya alamayan tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyoruz’ dedi.

BÜŞRA TOSUN İLK KEZ A MİLLİ TAKIMDA

Hendek Belediyesi Karate takımının sayısız başarı kazanan parlak yıldızı Büşra Tosun Büyükler Kategorisinde de turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Ertesi gün yapılan A milli takım seçmelerinde de rakiplerini bir bir yenerek A milli takıma girmeye hak kazandı.

HENDEK BELEDİYESİ BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜDEN TEBRİK

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Hendek Belediyesi Başkanı ve Hendek Belediyesi  çalışan kadrosu sporcuları ve Antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan püsküllü;’ sporcularımız bu turnuvaya çok ciddi hazırlandılar. Bizler de elimizden gelen yardımları sonuna kadar yaptık. Sonucunda güzel bir başarı aldık. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederim. Ayrıca A milli takıma girmeye hak kazan sporcumuz Büşra Tosunu çabalarından ve emeklerinden dolayı tebrik ederim.’ Dedi.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ FEYZULLAH KÖSTERELİDEN TEBRİK

İlçe spor Müdürü ve aynı zamanda spor adamı olan Sayın Feyzullah köstereli Adana’ da yapılan turnuva ile ilgili şunları söyledi:’ öncelikle Kulüp antrenörlerimiz Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Turnuvada yarışan tüm sporcularımızı çabalarından dolayı tebrik ederim. Ayrıca A milli takıma girmeye hak kazanan Büşra Tosuna’ da milli Takımda başarılar dilerim.’ Dedi.

1419883_10153736406163503_923122299_n

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!