HENDEK AKOVASPOR : 2 YENİKENT FIRATSPOR : 2

HEYECAN DOLU MAÇ BERABERE 2-2

Hendek Atatürk Stadında oynanan Süper amatör küme maçında Hendek Akovaspor ile Yenikent Fıratspor müsabakası hem heyecan, hem kartları ve ihraçları ile güne damgasını vurdu. Maçın 12. Dakikasında Hendek Akovaspor bir faul atışı kullandı, Atışı Yunus Emre kullandı ve top üst direğe ve daha sonra kaleci Fırat’ın sırtına çarparak ağlara gitti ve Akovaspor 1-0 Öne geçti. Karşılıklı ataklar sonuç getirmedi ve ilk yarı 1-0 Akovaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda itirazlarını sürdüren Akovaspor Antrenörü Ali Kemal oyun dışına alındı. Maçın ikinci yarısına Yenikent Fıratspor golle başladı. 42. dakikada Aziz beraberliği sağladı. Maçın 68. Dakikasında Fatih rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını  ve akabinde bariz gol şansından Fatih’e kırmızı kartını gösterdi. Penaltı atışını Yunus Emlre kullandı ve dışarıya attı. Maçın 77. Dakikasında Akovaspor Semih’in golüyle tekrar öne geçti 2-1. Sürekli itirazları devam eden Yenikent Fıratspor antrenörü Hasan Tuncel oyun dışına alındı. Maçın 88. Dakikasında Akovaspor’dan Yunus emre kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen golü atamadı.  Maçın duraklama dakikaları oynanırken 90+2’de Yenikent Fıratspor Hakan’ın golüyle beraberliği sağladı.  90+4’te ise rakibine sert giren Akovaspor oyuncusu Sırrı Yardımcı hakemin Uyarısı ile kırmızı kartla ihraç oldu. Geride kalan duraklama dakikasında kayda değer bir şey olmadı ve Hendek Atatürk Stadındaki bu müthiş mücadele 2-2 Berabere sona erdi.

HENDEK AKOVASPOR : 2 YENİKENT FIRATSPOR : 2

STAD : Hendek Atatürk

HAKEMLER : Semih Karaman Alican Özen Ömercan Yakup

HENDEK AKOVASPOR : Tufan Muhsin Can Oğulcan Serkan Ömer Fırat Y. Selim ( Doğan )  Sırrı Volkan Yunus Emre Semih ( Beytullah Dk.87 )

ANTRENÖR : Ali Kemal yener

YENİKENT FIRATSPOR : Berat Alptuğ Ferhat Fatih Hakan B. Hakan Yunus Erkan Aziz ( Mehmet )  Sezai Muhammet ) Rıdvan ( Ensar )

ANTRENÖR : Hasan Tuncel

GOLLER : Dk. 12 Y. Emre  Dk. 77 Semih ( Akovaspor ) Dk. 42 Aziz Dk. 90+2 Hakan ( Yenikent Fıratspor )

KIRMIZI KARTLAR : Dk. 68 Fatih ( Yenikent Fıratspor ) Dk. 90+4 Sırrı ( Akovaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!