HEMSBALL AHMET AKKOÇ ORTAOKULU’NDA..

featured

HEMSBALL AHMET AKKOÇ ORTAOKULU’NDA..

Eğitimde ve Sporda Sakarya’da marka olan son Korfbol Türkiye Şampiyonu Ahmet Akkoç Ortaokulu Müdürümüz Sayın İlyas Kahya ile bir araya gelerek Sakarya Hemsball İl Temsilcisi olarak yeni eğitim öğretim yılında Ahmet Akkoç Ortaokulumuz ile birlikte Hemsball Sporunu çocuklarımıza oynatmaya karar verdik.

Okul Müdürümüz İlyas Kahya; En kısa zamanda Hemsball oyun alanının çizimlerine başlayacağız ve yeni eğitim öğretim yılına Hemsball da start vereceğiz. Nazik hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Her türlü spor branşında ilk olmak bizi mutlu ediyor. Hayırlı olsun..

Bize yardımcı olan Ahmet Akkoç Ortaokulu Müdürümüz Sayın İlyas Kahya’ya Sakarya Hemsball İl Temsilcisi olarak teşekkür ederim.

Sakarya Hemsball İl Temsilcisi Sinan Panta olarak; Bu Sporun Şehrimiz de, Okullarımızda hakettiği yeri alması adına üzerime düşenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bekle Sakarya bu Spor dalını çok ama çok seveceksiniz..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!