HEM İFTAR HEM PLAKET TÖRENİ

featured

HEM İFTAR HEM PLAKET TÖRENİ

Sakaryaspor, Harmanlıkspor ve Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün,  geleneksel hale getirdiği iftarlarının beşincisini Çark Mesire’deki Düğün salonunda gerçekleştirdi. İftarda bir araya gelen bayşan ve erkek boksörlerle birlikte iftara Sakaryaspor eski Kulüp başkanlarından ve iş adamlarımızdan Vedat Yaşlıca, Sakarya amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Amatör Futbolcular derneği Başkanı Ömer Bektaş, Atletizm Antrenörlerinden Tarık Bozgül, Harmanlıkspor Yönetim kurulu üyeleri Nazım Kırdemir, Sabri Sarı, Harmanlıkspor Teknik sorumlusu Tevfik Tetik, Sakaryaspor ve Harmanlıkspor’un üst minikler ve gençler kategorisi bayan ve erkek boksörleri ile basın mensupları katıldılar.

BAŞARILI SPORCULARA PLAKETLERİ VERİLDİ

Adapazarı Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar öncesi bir konuşma yapan Sakaryaspor, Harmanlıkspor ve Milli takım Boks antrenörü Ertuğrul Akgün iftara katılanlara ve katılmak isteyipte gelemeyenlerin hepsine teşekkür etti. İftardan sonra 2017 Sezonunda Türkiye genelinde yapılan müsabakalarda başarılı olan sporculara hazırlanan teşekkür plaketleri verildi. Sakarya Amatör futbolcular derneği Başkanı  Ömer Bektaş başarılı sporcu Efe Durmuş’a Sporun duayenlerinden ve aynı zamanda spor yazarı Erol Girişken derece ile dönen Kübra Bozkurt’a, Yarışmalardan başarı ile dönen Harmanlıkspor boksörlerinden Özhan Özen’e Harmanlıkspor yöneticisi Nazım Kırdemir ve yine Harmanlıkspor boksörlerinden Yasin Demirci’ye de yine Harmanlıkspor yöneticisi Sabri Sarı, Sakarya Sporunun yakından tanıdığı Sempatik taraftarlardan Sadık Bey başarılı sporcu Melike temizalay’a eski Belediye Ulaştırma Müdürlerinden Selahattin Çağlar da en küçük ve başarılı boksörümüz Halil İbrahim Tuğrul’a, Atletizm sorumlusu Tarık Bozgül, Başarılı sporcu Engin Beloğlu’na  Sakaryaspor Eski Başkanlarından Vedat Yaşlıca Ceyhun Kardeş’e ve Sakarya Askf Başkanı Yaşar zımba da Dereceye giren Barış Erdem’e teşekkür plaketlerini birer birer takdim ettiler. Harmanlıkspor teknik Sorumlusu Tevfik Tetik te Plaket töreninde yer alırken geceye aslında davetli olup ta ani olarak Ankara’ya gitmek zorunda kalan Şampiyon Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir’in plaketini de Özdemir adına orada bulunan Orhan Muslu’ya eski Sakaryaspor kulüp başkanlarından Vedat Yaşlıca verdi. Plaket dağıtımı sonrası hazırlanan çay ziyafetinde konuşulanlar yine futbol ve genellikle spor konuları oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!