Hedefte Avrupa Var

Hedefte Avrupa Var

Jan Demir Vurdum ve Yağmur Ayşe Malkoç Türkiye Şampiyonu olurken, Begüm Şenoğlu ise Türkiye beşincisi oldu. Milli Takıma Seçilen sporcuların hedefinde ise Almanya’daki Avrupa Şampiyonası var.

Modern Pentatlon Branşında rakip tanımayan sporcular antrenörleri Samet Karaca ile birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti. Şampiyon sporcular ile yakından ilgilenen Çelikel ; “ Yüzme branşında Sakarya’ya madalya kazandıran sporcularımız, bu kez Modern Pentatlon branşında büyük bir başarıya imza attılar. Milli Takıma da seçilerek Sakarya’nın gururu olan sporcularımıza Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası öncesinde başarılar diliyorum “ dedi.

Modern Pentatlon Biathle-Triathle Türkiye Milli Takım Seçme Müsabakası Muğla’nın Dalyan İlçesinde düzenlendi.  Milli Takım Seçmelerine Sakarya Atlantis Su Sporları Kulübü Sporcularından Begüm Şenoğlu, Jan Demir Vurdum ve Yağmur Ayşe Malkoç katıldı. Jan Demir Vurdum U15 Erkekler kategorisinde tüm rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu olurken, Yağmur Ayşe Malkoç’ta U13 Kızlar Kategorisinde rakip tanımadı ve Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Seçmelerde katılan diğer sporcumuz Begüm Şenoğlu ise Türkiye beşincisi oldu.

Türkiye Şampiyonu olan Jan Demir Vurdum ve Yağmur Ayşe Malkoç Modern Pentatlon Milli Takımına seçildiler. Milli sporcularımız, 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Modern Pentatlon Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!