Hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz

featured

Hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz

Tahincioğlu BSL ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “4 haftayı 2 galibiyetle kapattık. Galibiyetlerimizin yanı sıra ortaya koyduğumuz oyun ve taraftarlarımızın müthiş desteği basketbol camiasının ilgisini çekti. İnşallah daha iyi olacağız. Daha çok maçlar kazanacağız. Hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 4 haftayı değerlendirdi. 4 hafta sonunda iyi bir izlenim oluşturduklarını ifade eden Altuğ, “4 haftayı 2 galibiyetle kapattık. Galibiyetlerimizin yanı sıra ortaya koyduğumuz oyun, taraftarlarımızın müthiş desteği basketbol camiasının ilgisini çekti. Yakaladığımız bu güzel havayı sezon sonuna kadar sürdüreceğimize inanıyorum” dedi.

 

Basketbol camiasının ilgisini çektik

Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmek şehrimiz için gurur verici. Basketbolseverlerin de müthiş bir desteği var. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kendi sahamızdaki mücadeleleri dolu tribünler önünde oynadık. Bu ligin yeni bir takımıyız. Ancak çok güzel yorumlar alıyoruz. Takım olarak da 4 haftayı güzel bir şekilde tamamladık. İnşallah daha iyi olacağız. Daha çok maçlar kazanacağız. Hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

 

En büyük destekçi taraftarlar

Altuğ açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “Lig uzun bir maraton. Her zaman taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Oynadığımız tüm maçlarda takımımızın yanında olmaları en büyük temennimiz. Hedefimiz olan Süper Lig’deyiz. Burada kalıcı olmak, yeni hedeflere odaklanmak niyetindeyiz. Hedeflerimize ulaşırken en büyük destekcimiz kuşkusuz taraftarlarımız olacak. Bir kez daha taraftarlarımıza çağrıda bulunuyor; maçlarımıza beklediğimizi ifade ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!