HEDEF ÜÇ PUAN

featured

HEDEF ÜÇ PUAN

TFF 2. Ligin 2’nci haftasında deplasmanda Bugsaş ile karşılaşacak olan temsilcimiz Sakaryaspor’da maçın hazırlıkları devam ederken, hedef ligdeki ilk galibiyeti almak olacak.

TEK ANTRENMANLA DEVAM

Temsilcimiz Sakaryaspor TFF 2. Ligin 2’nci haftasında Pazar günü deplasmanda Bugsaş ile karşı karşıya gelecek. Lige verilen 1 haftalık Milli aranın ardından yeniden lige dönen ekibimizde çalışmalar devam ediyor. Temsilcimiz Salı günü sabah salonda çalışırken, akşam saatlerinde ise teknik ve taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi. Sakaryaspor’da dünden itibaren ise idman sayısı 1’e indirildi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Lige Karşıyaka ile Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynadığı ve beraberlikle sonuçlanan maçla ve 1 puanla başlayan yeşil-siyahlı temsilcimiz, ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Rakip Bugsaşspor da ligdeki ilk haftada Kırklarelispor’a 2-1 yenilmişti. Ankara temsilcisi de sahasında ligin ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Sakaryaspor’un Bugsaş ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçta kadronun da değişmesi bekleniyor. Teknik patron Osman Özdemir, Karşıyaka maçında bekleneni veremeyen isimleri Bugsaş müsabakasında yedek kulübesinde oturtacağı gelen haberler arasında yer alıyor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!