HEDEF 3’TE 3

Haftaya teknik direktör Suat Kaya’nın görevine son verilmesi ve kadro dışı operasyonu ile çalkantılı başlayan Yeşil Siyahlılar moral yemeğinde buluştu.

kapatacağız’

Sakaryspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, ilk yarının son üç maçını da kazanıp rakipler aradaki puan farkını kapatacaklarına inandıklarını söyledi. Genç, teknik direktör konusunda da beklemede olduklarını ifade etti.

Sakaryaspor’da, Kastamonu maçı öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi. Köfteci İsmail’de Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Köprülüoğlu’nun ev sahipliğinde verilen yemekte moral depolayan futbolcular Kastamonu maçı için camiaya galibiyet sözü verdiler.

HEDEF 3’TE 3

Sakaryaspor yönetimi, bugün moral yemeğinin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan cumhur genç, Bodrumspor maçının kaza olduğunu ve ilk yarıda kalan üç maçı kazanmak istediklerini söyledi. Genç, “3 maçta en az puan farkıyla girersek aradaki farkı kapatacağımıza inanıyorum. Kastamınu, K.Maraş ve Bayburt maçlarını kazanacağız” dedi.

KALICI GELİR

Kulübün 1 lira geliri olmadığının altını çizen Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ekrem Yüce ile bir görüşme yapacağız. Kendisine kalıcı gelirler konusunda dosya hazıladık. Bunların için otopark projesi de var. Sakaryaspor’un kalıcı gelirlere ihtiyacı şart. Bunlar için çalışıyoruz” dedi.

5-6 TRANSFER

Kadro planlamasının sezon başında yanlış yapıldığına değinen Başkan Genç, “Kadro planlaması yanlış yapıldı. Solda adam yok, sağda üç adam var. Ota sahamız kalabalık, bazı bölgelerimiz boş. 5-6 futbolcu daha gidecek ve yerlerine 5-6 transfer yapmayı planlıyoruz. Erkan Zengin gündemimizde yok. İstediğimiz oyuncu stili kanatlardan orta yapan biri olacak” şeklinde konuştu.

YENİ HOCA

Teknik direktör konusunda Kastamonu maçından sonra karar verileceğini açıklayan Başkan Genç, “Teknik direktör konusunda bekliyoruz. 15 haftada iki hoca gitti. Üçüncü hoca da giderse sonra biz gideriz. Doğru tercih yapmalıyız. Görüştüğümüz isimler var. Sakaryaspor camiasına yakışan bir teknik adam getireceğiz” dedi.

‘Puan farkını

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!