HEDEF 3 PUAN

featured

SERİ PEŞİNDEYİZ

TFF 2’nci Lig’inin 14’ncü haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta takımın başına geçen Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde çalışmalarına devam eden Yeşil-Siyahlı futbolcularda geçtiğimiz hafta alınan galibiyet sonrasında keyiflerin yerinde..

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını dün Rüstemler Tesislerinde çift idman yaparak sürdüren Sakaryaspor deplasmanda galip gelmek istiyor.

ÇİFT KALE

Günün ikinci antrenmanında çift kale maç yapan Sakaryaspor’da futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlenirken, Korukır’ın futbolcuları sık sık uyardığı gözlendi. Özellikle gol yollarında etkili olmak istediklerini dile getiren Teknik Adam “geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmada çok gol pozisyonuna girip çoğunu değerlendiremedik. Bu hafta bulduğumuz tüm pozisyonları gole çevirmeliyiz” dedi.

HEDEF 3 PUAN

Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğini dile getirerek, “öğrendiğimiz kadarıyla Kırklareli’nde kar yağışı varmış. Biz hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bizim hedefimiz tabi ki 3 puan olacak. İnşallah bu maçı kazanarak şehrimize 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Sakaryaspor bugün yapacağı hafif idmanın ardından, Cumartesi günü Kırklareli’ne gidip kampa girecek.

DEPLASMAN KARNEMİZ KÖTÜ

Ligde geride kalan 13 hafta içerisinde 6 deplasman maçına çıkan Sakaryaspor bu karşılaşmalardan sadece 1’ini kazandı. 3 maçta berabere kalan Yeşil-Siyahlılar 2 karşılaşmadan da mağlubiyetle döndü.

Bu hafta 7’nci deplasman mücadelesine çıkacak olan ekibimiz bu maçı kazanarak geçtiğimiz hafta alınan galibiyeti pekiştirmek ve ligin ilk yarısında kalan tüm maçlarını kazanarak bir seri yakalamak istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!