HAZIRLIK MAÇLARI İKİNCİ KEZ İPTAL EDİLDİ

featured

Sakaryaspor 4. Hazırlık kampı çalışmalarını yaptığı Topuk Yaylası Tesislerinde oynadığı 7. Hazırlık karşılaşması yine yarıda kaldı. Maçın ilk yarısı oynanırken ve durum 0-0 Berabere iken maçın 27. Dakikasında orta alanda meydana gelen bir ikili mücadelede sonrasında verilmeyen bir faul sonrasında Sakaryaspor’lu futbolcu Talha Mayhoş ile Çorum Belediyespor oyuncusu Ferhat arasında meydana gelen itiş kakış diğer futbolcuların da olayın içerisine girmeleri neticesinde saha bir anda karıştı. Araya giren yöneticiler ve teknik adamların gayreti ile olay yatıştırıldı ama Çorum Belediyespor oyuncuları sahayı terk ettiler. Teknik adamların bir araya gelerek konuşmaları da konuk takım oyuncularını ikna etmeye yetmeyince hazırlık karşılaşması 27. Dakikada orta sahada meydana gelen tartışma sonucu yarıda kaldı. Bilindiği gibi bundan önceki Eyüpspor’la oynanan karşılaşma da maçın 44. Dakikasında sis nedeniyle iptal edilmişti.

HAZIRLIK MAÇLARI İKİNCİ KEZ İPTAL EDİLDİ
Sakaryaspor 4. Hazırlık kampı çerçevesinde Topuk Yaylasında oynamak istediği hazırlık zkarışlaşmaları her nedense bir türlü tamamlanamıyor. Daha önce Eyüpspor ile oynanan karşılaşma sis nenediyle iptal edilmişken, bu defa da saha ortasında meydana gelen tartışma sonucu her iki takım da yedek kulübelerine yöneldi. Teknik adamların çabası kimseleri ikna edemeyince Çorum Belediyespor maçı yarıda bırakarak sahayı ter etti. Böylece Sakaryaspor 2. Topuk Yaylasındaki ikinci karşılaşmasını da tamamlayamamış oldu.
SAHA : Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri
HAKEMLER : Fatih Kale- Ahmet Eraslan-Murat Şam
SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin- Fikret- Canberk- Zafer- Aytaç- Talha- Enes- Serdar- Abdülkadir- Murat- Hakan
TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz
ÇORUM BELEDİYESPOR : Burak- Ahmet- İmam Almel-Hüseyin- Emrullah- Çağrı- Ferhat- Salim- Sebahattin- Yakup- Ufuk
TEKNİK DİREKTÖR : —–
GOL : Yok

IMG_3009

corum beldiye IMG_2960 IMG_2969 IMG_3009 olay  sakarya (1) olay  sakarya (5) olay  sakarya (13)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!