Hayrettinspor ikinci haftayı da puansız kapattı..! 0-4

featured

Hayrettinspor ikinci haftayı da puansız kapattı..! 0-4

Sakarya 1.Amatör Yeşil Grupta mücadele eden Hayrettinspor kendi sahasında Sakarya Ormangençlikspor’a 4-0 yenilerek ikinci haftayı da puansız kapattı..

Pamukova Atatürk Stadında oynan karşılaşmaya iki takımda temkinli başladı. Karşılaşmanın 25. Dakikasında Muhammet Ali’nin golü ile konuk takım Ormangençlikspor 1-0 öne geçti. 34. Dakikada Ali Ulvi attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı Sakarya Ormangençlikspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı daha etkili olan taraf Hayrettinspor du. Rakip kaleye gol için yüklenen Hayrettinspor aradığı golü bir türlü bulamadı.  Karşılaşmanın hakemi maçın sonuna 6 dakika ekledi. Uzatma dakikalarının 4. Dakikasında Hayrettinspor kalecisi Suat 18 çizgisi önünde uzaklaştırmak istediği top kısa düştü. Topu önünde bulan Ekrem uzaktan aşırtma bir vuruşla konuk takımı 3-0 öne geçirdi. Golden bir dakika sonra skoru belirleyen golü  konuk takımdan Ersoy kaydetti ve Sakarya Ormangençlikspor karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Hayrettinspor: 0 Sakarya Ormangençlik: 4

Saha: Pamukova

Hakemler: Abdülkadir Demirağ-Tayfun Güz-Önder Demir

Hayrettinspor:  Suat** Yalçın* Emrecan* Beytullah** Emre** Ceyhun* İbrahim** Oğuz*(Erol** Dak67) Görkem* (Eren** Dak.55)Tahsin** Bekir***

Antrenör: Ertugan Özkan

Sakarya Ormangençlikspor: Kerim*** Ferdi*** Muhammet*** Sianan*** İlyas*** Ali Ulvi*** Ekrem*** Muhammet Ali**(Yasin? Dak.89) Ersoy** Burak** (M.Onur** Dak.83) İsmail** ( Mehmet Dak.71)

Goller:Muhammet Ali (Dak25)- Ali Ulvi (Dak.34)- Ekrem (90+4)- Ersoy (Dak.90+5)

Sakarya Ormangençlikspor:

 

1-ens-1 1-ens-2 dscf7507 dscf7595 hayrettinspor s0217570

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!