Hayırlı Bayramlar Sakarya

featured

Hayırlı Bayramlar Sakarya

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bu salgın illetinden kurtularak yeniden şehrimizin sokaklarında doya doya gezebilecek, büyüklerimizi ziyaret edebilecek, hasret kaldığımız sohbetlere yeniden kavuşacağız. Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Allah sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan Bayramı münasebetiyle paylaştığı açıklamalarında Sakaryalı hemşerilerinin ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Dünyayı etkisi altına alan virüs nedeniyle Ramazan ayının buruk geçtiğini ifade eden Başkan Yüce, son zamanlarda Müslümanlara ve Mescid_i Aksa’ya karşı gerçekleştirilen saldırılardan dolayı da derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtti. Açıklamalarının sonunda ise Başkan Yüce, Ramazan Bayramı’nın tüm islam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

 

Allah sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar nasip etsin

Ramazan Bayramı açıklamalarını kamuoyuyla paylaşan Başkan Yüce, “Değerli hemşehrilerim, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Bu yıl da buruk geçirdiğimiz bir Ramazan ayını geride bıraktık. Son iki yıldır dünyada ve ülkemizde zorlu bir dönem geçiriyoruz. Devletimiz ve milletimiz ile el ele bir çok fedakarlıklarda bulunarak bu badireyi atlatmak için mücadele ediyoruz. Kabristanlarımızı ziyaret edemediğimiz, sevdiklerimiz ile bir araya gelemediğimiz, büyüklerimizin hayır dualarını alıp küçüklerimizi hediyelerle sevindiremediğimiz buruk bir bayram geçiriyoruz. Fakat biliyoruz, inanıyoruz ve dua ediyoruz ki bu günler geçecek. Bu salgın illetinden kurtularak yeniden şehrimizin sokaklarında doya doya gezebilecek, büyüklerimizi ziyaret edebilecek, hasret kaldığımız sohbetlere yeniden kavuşacağız. Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Allah sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!