Haydi Sakarya Salona!

featured

Haydi Sakarya Salona!

Büyükşehir Basket, 15 Mart Salı günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Pertevniyal Gençlik ile karşılaşacak. Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş, “Üst sıralardaki yerimizi garanti altına almak istiyoruz. Çok önemli bir maç olacak. Tüm Sakaryalıları salona bekliyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 26. hafta maçında Pertevniyal Gençlik ile karşılaşacak. 15 Mart Salı günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Ligin son haftalarına yaklaştıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş, tüm taraftarları yeşil siyahlı ekibe destek olmaya davet etti.

 

Taraftarlarımızı Bekliyoruz

Pertevniyal ile oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini de söyleyen Şenkardeş, “Ligde 25 haftayı geride bıraktık. Artık playofflara kısa bir süre kaldı. İlk 8’de yer alan takımlar, Basketbol Süper Ligi için yarışacak. Pertevniyal’de ilk 8’de yer almak için mücadele gösteriyor. Biz de üst sıralardaki yerimizi garanti altına almak istiyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz. İnşallah Pertevniyal karşısında parkeden galip ayrılacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!