HAYDİ MAÇA

featured

DÖRDÜNCÜ SINAV
Sakaryaspor ligin dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Utaş Uşakspor ile karşı karşıya geliyor. Lig’de Hacettepe galibiyetiyle moral bulan yeşil-siyahlı ekibimiz bu akşam Uşak engelini de geçerek 2’de 2 hedefliyor. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Sakaryaspor’da sakat olan Hakkı Can Aksu ile Recep Yılmaz bu maçta da forma giyemeyecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner yönetecek.
KAZANAN KADROYLA DEVAM
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın, Utaş Uşak maçında kazanan kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Yeşil-Siyahlı ekibimizin bu akşamki maça Oğuz Çalışkan, Burak Bekaroğlu, Ümit Yasin Aslan, Canberk Özdemir, Ferit Erişçi, Ferhat Yazgan, Savaş Tağa, Umut Sözen, Dilaver Güçlü, Mertcan Aktaş ve Berk İsmail Ünsal 11’i ile çıkması bekleniyor.

Sakaryaspor’un kendi sahasında oynadığı ilk maça ilgi göstermeyen taraftarların bu akşamki maç sat  19 00 başlayacak   zorlu randevuda tribünleri doldurması isteniyor.

Perşembe günü satışa çıkarılan biletlere yine beklenilen ilginin gösterilmediği öğrenildi. Yeşil-Siyahlı futbolcular Uşak maçında taraftarını yanında görmek istediklerini belirterek destek çağrısı yaptı. Maç biletleri kale arkası üst 10 TL, kale arkası alt 15 TL, maraton üst 20 TL, maraton alt 25 TL, numaralı üst 40 TL, numaralı alt 50 TL, VİP tribün ise 100 TL’den satışa çıkmıştı. Bilet satışları bugün yeni statta yapılacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!