Haydi Hep Birlikte Salona!

featured

Haydi Hep Birlikte Salona!

Büyükşehir Basket, TB1L 22. hafta programı kapsamında Final Spor ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 20 Şubat Cumartesi günü oynanacak kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 22. hafta maçında Final Spor ile karşılaşacak. 20 Şubat Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Best Balıkesir deplasmanında talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Final Spor karşısında galip gelerek yenilgiyi telafi etmek istediklerini belirtti.

 

Taraftarımızı Bekliyoruz

Bayraktar konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Best Balıkesir deplasmanında talihsiz bir yenilgi aldık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İnşallah Final Spor karşısında bunu telafi edeceğiz. Her fırsatta ifade ediyoruz; biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah sezon sonunda sevinen taraf biz olacağız. Final Spor ile oynayacağımız mücadelede de taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!