Hayata Döndük

featured

Hayata Döndük

Kocaelispor maçıyla iyi bir serinin derbi duygusuyla taçlanmasını yaşadık. O tutku dolu havamızı sürdürebilecek maçlar olsaydı şayet, büyük ihtimal kazanmaya devam edecektik. Girdiğimiz devre arasının bize yaramadığı ortada olsa gerek ki ikinci yarıya peş peşe iki mağlubiyetle başladık. Kabul edelim ki Göztepe bizi yenmekte haklıydı. Sahayı o kadar daralttı, o kadar iyi yer tuttular ki Sakaryaspor on bir maçtır kaybetmeyen bir görünümden uzak kaldı. Ona rağmen Kaso’nun ‘sinsiliğiyle’ umutlandık. Son dakikada bir puan neden olmasındı? Bizi esas üzen hafta ise peşinden gelen Gençlerbirliği deplasmanında maçın bariz üstünüyken ve sonlara doğru maçı önde götürüyorken yine Var Çetesi’ne takılmamız oldu. Tüm Türkiye konuşuyor; Erman Toroğlu, Bünyamin Gezer gibi emekli hakemler diyor ki ‘’dikkat!’’. Kim dikkat ediyor? Sürekli mağdur olan Sakaryaspor. Bu maç hakkında o kadar ağır şeyler yazılır ki, yazmamak için bu paragrafı atlıyorum. Bu kıyıma rağmen Sakaryaspor ’un yine iyi bir takım olan Ümraniyespor deplasmanında eksik kadrosuyla maçın kontrolünü elinde tutan oyunu bu ligde ilk üçe oynayacağım dedirtmişti. Değil son dakikada atılan golle bir puanı kurtarmak, birkaç net golle üç puanı rahat alabileceğimiz bir maç olmuştu. Bu hafta ise evimizde yine güçlü rakiplerimizden, Hüseyin Eroğlu ile başka bir görünüm almak üzere olan Bandırmaspor’u kafa kafaya giden bir müsabakada yenmeyi başardık. Bu galibiyet Sakaryaspor’a bir hayat öpücüğü desek yeridir herhalde. Sezonun ilk yarısında Eyüpspor zaferi nasıl bizi ayağa kaldırdıysa, umuyorum ki bu dönem de bu galibiyet uzun bir serinin başlangıcı olacak. Sıkıntılı olan taraf ise henüz zor bir fikstürün içinden geçiyor olmamız. Bu haftaları dışarıda bir puan, içeride üç puan şeklinde atlatabilirsek sonraki -görece- kolay dönemde yine 8-10 galibiyet serisiyle ligi bitirebilir ve kendimizi ilk üçte bulabiliriz.

Önümüzdeki hafta da Bodrumspor gibi ligin diri ve ısrarcı takımıyla oynayacağız. Bodrum stadının kendine has, butik bir havası var. O statta Bodrumspor yerçekimi yokmuş gibi oynayabiliyorken rakipler bir derece daha yere bağlanmış, ağırlaşmış, hücuma çıkmaya

üşenen ve iki top yapsa üçüncüsünü kaybeden bir tempoda oynuyor. Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama Bodrumspor orada avantajlı. Bir puana sevinirim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!