HAVASAK’larla havalimanı seferleri başladı

featured

Başkan Yüce direksiyona geçti

HAVASAK’larla havalimanı seferleri başladı

Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayacak otobüs seferleri başladı. Başkan Ekrem Yüce, “Havalimanı ulaşımları için uzun süredir talepler alıyorduk. Hamdolsun vatandaşlarımızın istediği, beklediği bir hizmeti daha hizmete almanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Sakarya’mıza hayırlı olsun” dedi. Başkan Yüce, OSM’de HAVASAK organizasyonunda görevli şoför ve çalışanlarla bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayacak HAVASAK seferlerini başlattı. Demokrasi Meydanı’nda direksiyona geçen Başkan Ekrem Yüce,  vatandaşların yoğun talebinin olduğu hizmetin hayırlı olmasını temenni etti. BELPAŞ marifetiyle gerçekleştirilecek seferler ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşımların daha güvenli ve konforlu hale geleceğini dile getiren Başkan Yüce, programa katılan İl Müftüsü Hasan Başiş’e, ilçe belediye başkanlarına, BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik’e, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi’ye, vatandaşlara ve basın mensuplarına teşekkür etti.

 

Sakarya’ya hayırlı olsun

Başkan Ekrem Yüce, 5 araçlık filo ile hizmete başlayan HAVASAK’ların tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ederek, “Günde 9 gidiş ve 9 geliş şeklinde seferlerimizi başlatıyoruz. 8 farklı noktada olacak yazıhanelerimizin yanı sıra online bilet imkanını da vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Havalimanı ulaşımları için uzun süredir talepler alıyorduk. Hamdolsun vatandaşlarımızın istediği, beklediği bir hizmeti daha hizmete almanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Sakarya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Yolunuz açık olsun

Ofis Sanat Merkezi’nde HAVASAK organizasyonunda görevli şoför ve çalışanlarla buluşan Başkan Ekrem Yüce, hoşgörü ve nezaket içerisinde işlerini sürdürmeleri gerektiğinin altını çizdi. Yüce, “Mesleğinizin getirdiği çok önemli sorumluluklar var. Çok dikkatli olduğunuz gibi nezaket ve hoşgörü kuralları çerçevesinde hareket edin. İşinizi severek yaptığınızda güzellikler de beraberinde gelecektir. Belediyemizi ve bu şehri temsil ettiğinizi unutmayın. Sevgili Peygamberimizin ‘Kolaylaştırın, zorlaştırmayın’ uyarısını kendinize düstur edinin. Biz; başarılı bir şekilde en iyi hizmeti sunacağınıza inanıyoruz. Rabbim kolaylık versin. Yolunuz açık olsun” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!