HATA YAPTIK

featured

Selahattin Aydın’ın açıklamalarının ardından sessizliğini bozan İsmail Gürses basın toplantısı düzenledi. Adeta günah çıkartan Gürses, bu sezonun başarısızlığında Engin Korukır ve oyunculara yükledi.

HATA YAPTIK

İsmail Gürses kaçan şampiyonluğun ardından sessizliğini bozdu. Rüstemler Tesisleri’nde yapılan toplantıya Halit Evin ve yöneticilerde katıldı. Osman Özemir’i gönderip Engin Korukır’ı getirmekle hata yaptığını söyleyen Gürses, “Deplasmanda alınan beraberlikler sonrası basından ve kamuoyundan gelen baskılarla hata yapıp Osman Özdemir ile yollarımızı ayırdık. Hata yaptık Osman Özdemir hakkını helal etsin. Bütün uyarılara rağmen Engin Korukır ile anlaştık. Bütün uyarılara rağmen yaptık bunu. Alınan sonuçlara rağmen, görevine son verme kararı alamamak büyük hatamızda. Nazilli ve Bandırma maçı sonrası bile bu kararı alamadık. Hoca alınan sonuçlara rağmen sadece para konuştu” dedi.

KASTEN YAPTILAR

Gürses, “Beykan devre arası gönderilecekti. Engin Korukır kefil oldu. Sonra 4 maç ceza aldı. Gümüşhane ile oynanan ve 4-1 sona eren karşılaşmada Batuhan ikinci sarıyı kasten gördü kanısındayım. Maç farklı kazanılırken Beykan, Batuhan neden oyundan çıkarılmadı. Hocaya sormak lazım! Keşkeler bazı şeyleri kaybedince çok oluyor” dedi.

DÜZCELİ BAŞKAN İSTEMİYORUZ

Selahattin Aydın’ın önceki yaptığı basın toplantısındaki eleştirilerine cevap veren İsmail Gürses, “Görevi bıraktığı günden bu yana hiçbir maça gelmemiş bugün çıkıp borçlar açıklansın diyor. Kulüp kayyuma verilsin diyor. Biz buradan maaş almıyoruz. Biz kendi cebimizden para verip yöneticilik yapıyoruz. Biz Düzceli başkan istemiyoruz. Artık yuvana çekil. Sakaryaspor’a Sakaryalılar yeter” şeklinde konuştu.

VERGİ VE SSK BORÇLARI

Mali İşlerden Sorumlu Yönetici Rahmi Şengül kulübün borçlarını açıkladı. “Sakaryaspor Yönetimi olarak Sigorta ve Vergi borçlarına bu sezon 5 Milyon 700 bin TL ödendi.  Şuan13 Milyon 800 bin TL vergi borcu var. Ancak Temmuz ile Eylül ayı arasında bu borcun tamamı ödenmek istenirse Sakaryaspor’un vergi borcu 7 Milyon TL karşılığında sıfırlanacak. Fakat Vergi ve SSK borçlarını yapılandırması bozulursa Sakaryaspor’un borcu hayal edemeyeceğimiz boyuta gelir” dedi.

TAKIMIN ALACAĞI PARA

Sakaryaspor’da futbolculara olan borç açıklandı. Buna göre Sakaryaspor Yönetimi bu sezon oyunculara 7 Milyon 973 bin TL ödeme yaptı. Takıma şuan itibariyle 2 Milyon 19 bin TL maç başı borcu, 795 bin TL ise maaş borcu bulunuyor.    Erdem YILDIRIM

İSMAİL GÜRSES:  ‘ADAYIM YA DA DEĞİLİM DEMEYECEĞİM’

Kamuoyunun merakla beklediği “Aday olacak mısınız?” sorusuna İsmail Gürses ve Halit evin’den farklı cevapların gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu sezonki başarısızlığı teknik heyet ve futbolculara kesen Gürses adaylığı konusunda da yine renk vermedi. Gürses, ‘Adayım ya da değilim demeyeceğim. Kongrede göreceğiz’ yorumunu yaptı.

HALİT EVİN: ‘BU EKİP ÇOK YORULDU ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYORUZ’

Başkanvekili Halit Evin ise adaylık konusunda net bir tavır sergiledi. Gürses’le devam etmek istemeyen Halit Evin bir kez daha tavrını net bir şekilde ortaya koydu: ‘Bu ekip çok yoruldu adaylığı düşünmüyoruz. Yeni arkadaşlar gelsin yönetsin bizde görelim. Ama biz yokuz. yorılduk’ dedi. Halit Evin’in bu çıkışı karşısında İsmail Gürses’in toplantıda bir adan surat ifadesi değişmesi gözlerden kaçmadı. Adaylığını açıklamasa da liste hazırlığı yapan Gürses’in, Evin’i bu şartlarda ikna etmesi bir hayli zor gözüküyor.

İŞTE FUTBOLCULARA OLAN BORÇ

Sakaryaspor’da 2017-2018 sezonundan takıma maç başı 2 Milyon 19 bin TL maç başı, 795 bin 164 TL ise maaş borcu bulunuyor.

Sakaryaspor’da futbolculara olan borç bugün açıklandı. Buna göre Sakaryaspor Yönetimi bu sezon oyunculara 7 Milyon 973 bin TL ödeme yaptı. Takıma şuan itibariyle 2 Milyon 19 bin TL maç başı borcu, 795 bin TL ise maaş borcu bulunuyor.  Sakaryaspor’da bazı oyuncuların alacağı rakmalar şöyle: Ferhat Yazgan’ın 255 bin TL, Beykan Şimşek’in 144 bin TL, Yasir Subaşı’nın 238 bin TL,  Mahir Sağlık’ın 212 bin TL, Ramazan Civelek’in 175 bin TL, Ramazan Sal2ın 167 bin TL, Talha Mayhoş’un 165 bin TL borcu bulunuyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!