HASAN TUNÇELDEN AÇIKLAMA

featured

Son günlerde, Adapazarı Spordaki görevimden ayrılmamla ilgili oluşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için bir açıklama yapma gereği duydum.

Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden Adapazarı Spor kulübünde yaklaşık bir buçuk aylık bir zaman zarfında görev yaptım. Göreve gelirken de Adapazarı Sporu olması gerektiği lige, yani BAL LİGİ’ne taşıyacağımıza emindik. Bunu da aldığımız sonuçlarla gösterdiğimizi düşünüyorum. Görevde kaldığımız 4 maçta 10 puan toplayarak üzerimize düşeni yaptık.

Bu süreçte yaşadığım bazı olaylar canımı çok sıktı ve beni üzdü. Bu güne kadar kulübe ve futbolculara bir zarar gelmesin diye sustum ama bu olay sindirebileceğim ve kabullenebileceğim bir olay değil. Bunların detayına çok girmek istemiyorum. Sadece bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk yarının son maçından sonra bir yöneticimiz, tesislerde, tüm futbolcu kardeşlerimin yanında, bir futbolcuma ağıza alınmayacak hakaretler etti ve fiili müdahalede bulundu. Ben de doğal olarak, bir hocanın yapması gerektiği gibi bu olaya karşı çıktım ve futbolcumu korudum.

Akabinde bu kişi ile aramızda,futbolcumu korumam nedeni ile tartışma çıktı. Bu yöneticimiz de “seni bu kulüpten kovacağım” tarzında söylemlerde bulunarak olay yerinden ayrıldı. Bu kişinin kim olduğunu söylememe sanırım gerek yok.

Ertesi gün, ne başkanımız ne de herhangi bir yöneticimiz beni arayıp olayın aslını öğrenme gereği duymadı. Aksine, yönetim kurulu kararı ile görevime son verildiğini öğrendim.

Sonuç olarak Adapazarı Spordaki görevimden istemeden ayrılmış bulunmaktayım.

Bu arada, , kısa sürede bizi benimseyip değer veren, beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, onlara başarılar diliyorum.

Değerlendirmeyi amatör spor kulübü camiasına bırakıyorum.

Saygılarımla

                                                                               Hasan Tunçel

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!