Harmanlıksporda Çifte Kupa Sevinci

featured

İki takım bir arada

U18 ve U16 liglerinde şampiyon olan Harmanlıkspor Erenler Atatürk stadında düzenlenen törenle çifte kupayı teslim aldı. Kupa töreninde Harmanlıkspor yönetimi, taraftarları, U16 ve U18 takımları hazır bulundu, kupalar SASKF başkanı Yaşar Zımba ve Gençlik spor İl müdürü Nevzat İnanç tarafından verildi.

Tören düzenlendi

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı (SASKF) tarafından düzenlenen kupa töreninde önce konuşmalar yapıldı teknik heyet, yöneticiler ve tüm futbolculara madalyalar verildi. SASKF başkanı yaşar Zımba yaptığı konuşmada “ Bizler spor bireyleri olarak hepimiz kardeşiz. Yendiğimiz zaman nasıl seviniyorsak, yenildiğimiz zamanda sonucu kabulleneceğiz. Spor kardeşliktir, spor kucaklaşmadır, bu sezon gençlerde çifte kupa alan, A takım olarak Süper amatör Play Off maçları oynayan Harmanlıkspor yönetimi, teknik heyeti ve fubolcular ile onları destekleyen ailelerini kutluyorum” dedi. Törene Gençlik Spor il müdürlüğü Spor şube müdürü Özgür Aygün, Erenler İlçe spor müdürü Özcan Çelikten, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, SASFK yöneticileri, Kulüpler birliği başkanı Hüseyin Boz, Harmanlıkspor kulübü başkanı İsmail Yağlar ve yöneticileri, futbolcu aileleri ve taraftarlar hazır bulundu.

İl Müdürü ilk kupayı verdi

Sakarya Gençlik Spor İl müdürü Nevzat İnanç  yeni görevinde ilk madalya ve kupaları verdi. Müdür İnanç yaptığı konuşmada kendisinin futbolculuk hayatında kaleci olduğunu vurguladı U16 ve U18 kalecilerine övgüler yağdırarak Harmanlıkspor camiasını çifte kupa aldıkları için kutladı, grup maçlarında başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!