HARMANLIKSPOR’A GÜÇLÜ RAKİPLER

Harmanlıkspor’un, U19 Türkiye Şampiyonası 2.Kademe Grubu belli oldu. Yeşil-beyazlı takım 15-18 Mayıs’ta yapılacak müsabakalarda Eskişehir’de birincilik arayacak.

ESKİŞEHİR GRUBU
U19 Türkiye Şampiyonası’nda ilk grubu şampiyon olarak tamamlayan Harmanlıkspor, 2.Kademe Grubu’nda Eskişehir’de 15-18 Mayıs tarihleri arasında birincilik mücadelesi verecek. Grupta İstanbul (2), Talasgücü Belediye (Kayseri) Öztur Havzanspor (Konya) ve Hürriyetspor (Bursa) takımları karşısına çıkacak yeşil-beyazlı takımda hedef Türkiye’de son 4 takım arasına ismini yazdırmak.
HEDEF FİNALLER
Harmanlıkspor Antrenörü Tevfik Tetik, Eskişehir Grubu’nda kendilerini zorlu rakiplerin beklediğini ancak grubu birinci olarak bitireceklerini söyledi. Antrenör Tetik, “Grubumuzda iyi takımlar var. Buna karşın biz kendi gücümüzün farkındayız. Müsabakalara en iyi şekilde hazırlanarak ismimizi Türkiye Finallerine yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inancım tam” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!