Harmanlıkspor camiası şampiyonluk yemeğinde buluştu.

1.Amatör Küme Play-off B Grubu’nda çıktığı 5 maçı da kazanarak namaglup şampiyon olarak Harmanlıkspor camiası şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Mono Restaurant’ta gerçekleştirilen şampiyonluk yemeğine Harmanlıkspor Başkanı Metin Ergezen, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra sponsor iş adamları  Levent Tunç, Halit İnci, Sezai Yolcu, Hamdi Kılıçarslan ve Muhammer Güneş’de katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Metin Ergezen şampiyonlukta emeği geçen başta antrenör Tevfik Tetik ve futbolcular olmak üzere destek olan herkese çok teşekkür  ederek; ” Harmanlıkspor’a yakışır bir mücadele sergileyerek sonunda hedefe ulaşan kardeşlerimi kutluyorum. Önümüzdeki sezon takımı koruyacağız. Eğer gitmek isteyen varsa ancak bir üst ligde bir takıma gidebilir onun dışında kimse ayrılamaz” ifadelerini kullandı.

Harmanlıkspor Kulüp başkanı Metin Ergezen’e çiçek veren Amigo Ersin, Süleyman Seba’yı örnek göstererek Ergezen’nin amatör camiyanın Sebası olduğunu ifade etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!