HARMANLIKSPOR BASINLA BULUŞTU

featured

HARMANLIKSPOR BASINLA BULUŞTU

Sakarya Amatör futbolunun köklü kulüplerinden Harmanlıkspor’da yeni göreve gelen yönetim kurulu Serdivan’da yaptığı kahvaltılı basın toplantısı ile basının önüne çıktı. Harmanlıkspor Basın Sözcüsü Can Hacıosmanoğlu’nun düzenlediği basın toplantısında Harmanlıkspor Kulübü Başkanı metin Ergezen, Harmanlıkspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Hacıosmanoğlu, Futbol Şubesi Sorumlusu Adil Yazıcı Genel Kaptan Akın Mergül, Teknik Sorumlu Tevfik Tetik ve üyelerden Veli Tutaş basın mensupları ile sohbet etme imkanını bulurlarken, yaptıkları açıklamalarla da Harmanlıkspor’un dünü, bugünü sve yarını hakkında da görüşlerini açıklama fırsatını buldular.

MAHALLE TAKIMI ÖZELLİĞİ

Toplantının açılışını Harmanlıkspor kulübü Başkanı Metin Ergezen yaptı. Başkan Ergezen Yeni yönetimin oluşumda enteresan şeyler yaşandığını, bugüne kadar hiç olmamış şeylerin yaşandığını, ilk kez bir yöneticinin “ ben de görev alayım “ dediğini söylerken, Basın Sözcüsü Can Hacıosmanoğlu’nu basına tanıttı. Daha sonra söz alan aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi öğretim üyesi olan Can Hacıosmanoğlu semte 25 Yıl evvel gelmiş biri olarak Harmanlıkspor’la ilgili tespitlerini anlattı. Hacıosmanoğlu büyük bir oranla futbol ağırlıklı çalışmalar yapan Harmanlıkspor’un mahalle takımı özelliğini taşıdığını ve bugün için bu takımlardan pek nadir kulüplerin olduğunu, Harmanlıkspor’un buna rağmen Türk futboluna birçok yıldız kazandırdığını anlattı. Başkan Ergezen basın mensuplarının sorusu üzerine tesis hakkında açıklamalarda bulundu. Ergezen tesisin daha önceleri Tüvasaş’la yapılan protokol gereği kullanılabildiğini ancak daha sonra  11/3 maddesi ile sözleşmenin bittiğini böylece de işin değiştiğini, sonunda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüşerek olaya yeni bir boyut kazandırılarak bugünlere gelindiğini, yapılan tesisin gelecek için bir eser olarak kalacağını söylerken Başkan Toçoğlu’na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Tesiste bazı eksiklerin mutlaka olabileceğini ancak kendilerinin çok memnun olduklarını söyleyen Başkan Ergezen bu eksiklerin de en kısa zamanda giderilebileceğini söyledi.

İKİ BOMBA TRANSFER

Harmanlıkspor Kulübü Futbol Şubesi sorumlusu Adil Yazıcı da yaptığı konuşmada bu kulüpten yetiştiğini, kendisi gibi yönetimde 7 Genç arkadaşının Harmanlıkspor’un başarısı için çalışacaklarını, tamamen genç bir kadroya sahip Harmanlıkspor’a iki ağabey pozisyonunda transfer yaptıklarını bu isimleri de yakında yapacakları bir toplantı ile açıklayacaklarını söyledi. Genç futbolcuları yetiştirmeye devam edeceğiz diyen Yazıcı Tüm çalışmamız Harmanlıkspor’un daha iyi bir konuma getirilmesi içindir diye konuştu. Toplantının ilerleyen dakikalarında Başkan Metin Ergezen ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Sorumlu Tevfik Tetik, basının soru cevaplı sohbeti ile toplantıya devam ettiler.HABER : Sırrı ŞANLI

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!