Harmanlık mı ? Caddemi ?

featured

Harmanlık mı ?  Caddemi ?

Sakarya’da U 18 gençlerde  Türkiye şampiyonasına gitmeyi daha önce garantileyen Bekirpaşa ve Tekspordan sonra üçüncü takımın belli olacağı  iki maç Salı günü aynı saatlerde oynandı. Harmanlıkspor 1-0 geriye düştüğü maçta Erenlersporu uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenerek üçüncü takım olma şansını Cuma gününe taşıdı. Yeşil beyazlı ekibin gollerini Berhram ve Timur kaydederken ,Erenlersporun tek golünü Çağlar kaydetti.

PENALTILAR KONUŞTU

Erenler iki nolu sahada Sakarya Caddesi ile Karasuspor mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarıda daha etkili olan Sakarya Caddesi maç biterken 88 dakikada Şerefin golüyle 1-0 öne geçti. Hakemin beş dakika uzatma gösterdiği mücadelede 90+ 5 de karasusporun kazandığı frikikte savunma ve kaleci hatasıyla Karasuspor gitti denilen mücadeleyi Melihin attığı golle 1-1 le uzatmaya taşıdı. Santrası bile yapılmayan beraberlik golünün ardından 15 dakikalık iki uzatma devresinde gol sesi çıkmayınca  sonucu penaltılar belirledi. Sakarya caddesi dört penaltının dördünü  gole çevirirken, Karasuspor sadece iki penaltıyı gole cevirdi. Karasuspor  iki penaltının birini direğe  birini auta gönderince,  Sakarya Caddesi üçüncülük maçında Harmanlıksporun rakibi oldu.

BUGÜN OYNUYORLAR

Salı günü rakiplerini yenerek Sakarya’yı dışarıda temsil edecek üçüncü takım olmak adına, bu şanslarını Cuma günü oynanacak maça  taşıyan Sakarya Caddesi ile Harmanlıkspor dan kazanan üçüncü takım olarak Türkiye şampiyonasına gidecek. Bilindiği üzere harmanlıkspor gecen yıl bu yaş grubunda Türkiye şampiyonasında finale kadar yürümüştü.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!