Harmanlık 1 puana razı

Harmanlık 1 puana razı

Süper Amatör Lig A Grubu 5’inci hafta mücadelesinde Harmanlıkspor, 8 kişi kalan rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

 

Süper Amatör Lig A Grubu 5’inci hafta mücadelesinde Harmanlıkspor, Karaaptiler Akınspor ile karşılaştı. Mücadele 2-2 berabere sona erdi. Maça hızlı başlayan ve baskı kuran Harmanlıkspor dakika 14’te Sinan ile öne geçti 1-0. Harmanlıkspor’a orta alandaki üstünlüğü dakika 32’de Yusufla ikinci golü getirdi 2-0. Takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda dakika 55’te Karaaptiler Akınspor kazandığı penaltıyı Sedat ile gole çevirdi ve durum 2-1 oldu. Dakikalar 68’i gösterirken Karaaptiler Akınspor’dan Furkan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin bir kişi eksik olması Harmanlıkspor’un gol isteğini arttırsa da dakika 81’de Karaaptiler Akınspor Yunus Emre ’ın ayağından bulduğu golle eşitliği sağladı 2-2. Dakikalar 84’ü gösterirken Yasin de kırmızı kart gördü ve Karaaptiler Akınspor 9 kişi kaldı. Harmanlıkspor baskısını iyice arttırsa da bulduğu pozisyonlardan faydalanamadı. Dakika 90+3’te Karaaptiler Akınspor’dan Baha da kırmızı kart gördü ve takımı 8 kişi kaldı. Fakat Harmanlıkspor eksik rakibine karşı gol bulamayınca maç bu skorla sona erdi. *Ömer SARICA

HARMANLIKSPOR – KARAAPTİLER AKINSPOR: 2-2

SAHA: Erenler Atatürk Stadı

HAKEMLER: Mehmet Akıncı* Cafer Mamak Barbaros Tüzün*

HARMANLIKSPOR: Emircan** Cihan** (Kaan*) Tunahan* Yasin** Berkay B.* Bilge Kağan* Berkay C.* Yusuf* Polat* Sinan** Ahmet* (Yakuphan**)

ANTRENÖR: Tevfik Tetik

KARAAPTİLER AKIN: Aytaç* Furkan D.* Furkan S.* Furkan E. Yasin* Halil** Volkan** (Y.Yunus**) Can* (Sedat*(Oğuz)) Ertan** Baha Seyfi**

ANTRENÖR: Mustafa Yıldırım

GOLLER: Dk. 14 Sinan, Dk. 32 Yusuf (Harmanlıkspor) Dk. 55(pen), Dk. Sedat 81 Yunus Emre (Karaaptiler Akın)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 68 Furkan, Dk. 84 Yasin, Dk. 90+3 Baha (Karaaptiler Akınspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!