HARİKASINIZ 1-O

featured

HARİKASINIZ 1-O

Sakaryaspor Abant kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Her iki yarıda iki ayrı takımla oynayan yeşil siyahlılar ikinci yarıda oynayan takımın baskısının sonuç vermesi ile maçın 87. Dakikasında oyuna son on dakikada giren Ramazan Çevik’in harika golü ile maçtan 1-0 Galip ayrıldı.

İLK YARIDA  GOL OLMADI

Sakaryaspor maçın ilk yarısında değişik bir kadro ile sahaya çıktı. Her iki takım da savunmalarından başlayarak orta alanda kurmaya çalıştıkları pozisiyonları ileri uçlarda oynayan elemanlarınınn etkili olamaması nedeniyle ilk yarıda gol bulamadılar. Maçın ilk yarısında öyle gözle görülür bir gol pozisyonu yaşanmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARIDA ATAK FUTBOL GOL GETİRDİ

Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor Ferhat Yazgan’ındışında tüm oyuncuları değişik bir kadro ile çıktı. İkinci takımın çabuk ve bol paslı futbolu rakip kalede tehlikeler yaratmaya başladı. Bilhassa Beykan’ın yarattığı pozisyonlar rakip kalede tehlikeli olurken maçın 64. Dakikasında Mahiir’in kullandığı frikik atışı doksan tabir edilen köşxeye çarparak dışarıya gitti. Maçın 79. Dakikasında orta alanda Adanaspor’lu futbolcunun yaptığı sert fal sonrasında saha bir ara karıştı olaya karışan Burak Bekaroğlu oyundan alındı ve yerine Ramazan Çevik girdi. Sakaryaspor atak üzerine atak tazelerken, maçın 87 Dakikasında böyle bir atakta Beykan ceza alanına girerken sert bir şekilde düşürüldü, maçın hakemi oynu oynattı, topu alan Fatih şık bir pasla Ramazan Çevik’i gördü ve Ramazan da çok şık bir golle Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçiren golü attı. Sakaryaspor maçın sonunda sahadan 1-0 Galip ayrılırken, her iki yarıda da oynanan güzel futbol maçı izlemeye gelen taraftarları ve teknik heyeti memnun etti.

SAHA: Topuk Yaylası Tesisleri

HAKEMLER: Serkan Tokat, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz

SAKARYASPOR: Ferhat Kaya, (Ercüment Kafkasyalı) Fikret Topaloğlu, (Tufan Kelleci) Zafer Aydoğdu (Burak Bekaroğlu), Ramazan Sal (Sezgin Coşkun), Yasir Subaşı (Canberk Özdemir), Ferhat Yazgan, Sezer Badur (Serdar Ümit Deniz), Talha Mayhoş (Beykan Şimşek) Erçağ Evirgen (Ramazan Çevik), Burak Taşdemir (Fatih Özçelik) Coşkun Yılmaz (Mahir Sağlık)

TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

ADANASPOR: İrfancan Eğribayat, Rodrigo Longo, Onur Akbay, Renan Diniz, Renan Rodrigez, Bekir Yılmaz, Vinicius, İgnacio, Tevfik Altındağ, Abdulaziz Solmaz, Yener Arıca, Bahattin Köse

TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Kılıç

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!